6. měsíční mimča co už umí vaše? pochlubte se nebo mě povzbuďte :(

02.04.2011

Ahoj holky máme 6. měs. + 4 dny - holčičku a pořád se neotáčí na bříšku ani na záda. Občas sebou hodí na bok, ale otočit se jí ještě nepodařilo. Na bříšku krásně pase s naplýma ručkama, když si tak hraje, posunuje se i o 90° ( tak že jí nožky trčí z postýlky pro pochopení :) za hračkama kolem sebe. Když jí jen chytnu za ručky hned zvedá hlavičku i zádíčka, ale sama se ještě nepřitáhne, to jí musím pomoct, ale do sedu jí to jde krásně už dlouho. Sama ještě neusedí, takže sedět nedáváme. Když je na bříšku tak občas vystrčí zadeček, ale jinak nic. Myslíte, že není nějak opožděná? Co se v takovém případě dělává, cviči se Vojtova met.? Co máme prvního kluka tak se mu taky moc nechtělo, ale otáčel se v 5. měs. Napiste mi co umí vaši prcci. Mějte se krásně papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vidíš na ovladač jsem úplně zapomněla!!! malý ho měl taky hrozně rád, když začínal lézt, děkuju mockrát

rozhodně není opožděná,naopak je hodně šikovná :) čas na přetočení má do sedmého měsíce,takže na to určitě přijde :) když je na boku,můžeš jí to ukázat-chytni jí v oblasti pánve a jemným tahem jí dopomoz k tomu,aby se přetočila.Uvidíš,že za pár dní se bude přetáčet jak divá.S přetáčením na zádíčka má taky ještě čas,pokuď se nepřetáčí na bříško,je dobře,že se nepřetočí na záda.Vždy nejdřív na bříško a pak až na záda.A určitě se hned neboj Vojty,kdyby jste náhodou skončili na rehábce (což se mi nezdá,protože jinak dělá vše co má),tak vám ukážou motivační a posilující cviky,ale rozhodně vás nebudou hned nutit svičit vojtu :) takže klíííd,malá je moc šikovná a otočení se určitě brzo dožene!!!

In reply to by lucininenka

děkuju moc za uklidnění, to jak je na boku tak jí pomáhám přetočit se už snad měsíc a pořád nic, jí se to hrozně líbí, vždycky se tomu směje, ale sama ne a ne. Věřím, že až na to jednou přijde, tak se bude přetáčet pořád.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka