Které z těchto golfek byste si vybraly?

31.03.2011

Ahojky, potřebuju poradit ohledně golfek. Už to řeším snad měsíc, koukám na všechny možné internetové stránky a vybírám. Jenže jsem asi dost náročná :-D Chci, aby golfky, které si vyberu byly lehké - max. do 6,5kg, cena max. do 3000,-, polohovatelné aspoň do pololehu a hezké :-) Tak koukám jaký výběr mají v prodejnách v Ostravě, abych si je mohla taky "omakat" a vyzkoušet. Zítra se jdeme kouknout do prodejny "MIMISTYL", kde mě zaujaly tyhle kočárky:
http://www.mimistyl.cz/sportovni-kocarek-sport-hauck-2011/
http://www.mimistyl.cz/golfove-hole-disney-mickey-blue/
http://www.mimistyl.cz/golfove-hole-x-lander-xs-2011/
Který z těchto kočárku byste si vybraly vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

bych uz nikdy nesla do rozdojene rukojeti,ale pouze do spojene rukojeti.S prvnim synem se mi po 2 letech ty rozdvojene rozjely sami a to jsem mela znackovy kocar,ale syn byl proste macek a ta vaha a kazdodenni jezdeni udelalo sve,takze tak za me :a:

určitě bych nešla do těch posledních-ty měla švagrová a po 14 dnech je prodávala, jak se s nimi blbě jezdilo...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já je mám v červené a je to sportáček....a že jsem je nešetřila, projeli mi i horším terénem...Já si je chválim....Já je vybírala podle ceny taky..a překvapili mě,že za tu cenu jsou docela slušné..A pak bych si vybrala ty golfáče liteway nebo od cam..ty jsem měla objednané jako první..ale nedodali mi je...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mojí se tam taky hodně líbilo..proti druhýmu kočárku..

tak mě se z Tvého výběru nelíbí ani jedny,nevybrala bych si. :#o: My kupovali minulý rok tyto http://kocarky.heureka.cz/easy-go-loop/ jsme s nimi nebo respektive jsme s nimi byli spokojení,malej už od podzimu(to mu byl 1rok a 8měsíců) nechce v golfkach jezdit,všude už chodíme pěšky nebo jezdí na odstrkovadle(nyní mu je 2roky a 2,5měsíce). :a:

kolínko78

No, z těch co máš vybraný, tak ani jedny, všechny mi přijdou, jak se říká takový fórový, ale naživo jsem je neviděla, takže soudím jenom podle těch fotek. Já sama mám Chicco multiway a jsem moc spokojená. Jsou pevný, stabilní, mají oproti jiným golfkám větší kolečka, dobře se s nima manipuluje, všude se vejdeš a řekla bych, že i líp vypadají. Je pravda, že pokud jsi trošku vyšší postavy, tak ze začátku než si zvykneš, tak budeš o ty zadní kolečka jakoby zakopávat. Stávalo se mi to ze začátku, teď už ne, už to tu někdo psal. Do MHD je zvednu sama úplně v pohodě i se svou 20-ti měsíční dcerou, která má 10,5 kg a to taky nejsem žádná vazba. Snad jsem ti poradila.

x landera xs určitě ne, naživo vypadají hrozně a chatrně, byla jsem z nich hodně zklamaná, upřímně bych je nechtěla ani zadarmo

No druhé nebo třetí podle toho jak jsou pevné, aby se ti hned nerozviklaly a také kouken na délku zádové opěrky, čím delší tím lepší

Ahojky, vetřu se, zajímají mě názory holek, taky vybírám golfky a mám podobné požadavky :)
XS jsem viděla a působily na mně hooodně odpuzujícím dojmem. Přišly mi úplně chatrné. Ale dnes jsem je shodou okolností viděla live u nějaké paní a vypadaly líp, ale ani tak bych je nekoupila.

Z těch tří bych vybrala asi X-landera, ale osobně doporučuju Chicco Multiway. Jsou sice o malinko těžší, ale MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST a v pohodě je uzvedneš i do tramvaje i do busu (osobně vyzkoušeno v ostravské MHD :one: )

In reply to by Maru

ahoj, kamoska chicco ma a nadava na ne:) a ja kdyz jsem si je pujcila, tak taky:) obe jsme hodne vysoky a asi delam dlouhy kroky a porad jsme kopaly do tech kolecek, jak jsou hodne u sebe - oproti kocarku, ktery ma vzadu jen jedny kolecka a vpredu dvojity. ale jinak je s nima spokojena.

In reply to by Maru

na chicco multiway slysim dobre reference ze vsech stran. Kamoska je ma a rikala,ze by je ale do MHD sama neuzvedla a ja jsem ponekud slabsi konstrukce tak nevim nevim. A moje holcicka uz vazi skoro 10kg,kolik tvoje ditko?

ahoj, tak kdybych si měla vybrat z těchto tří, tak bych se poohlížela po gofkách X-lander (tedy ty třetí). JInak já osobně bych si koupila chicco multiway

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka