mlicko v 15 mesicich

30.03.2011

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat kolikrat denne kojite takle velky prcky nebo jak casto davate UM? Ja kojim rano, po o (ale to sem tam vynechame, kdyz jdem hned ven a malej spinka v kocarku), vecer a pak hodne v noci. Jsem uz vyrizena a chtela bych omezit nebo zrusit uplne nocni kojeni, jen nevim jestli by to malymu stacilo 3krat denne. Jinak uz basti skoro vsechno a s pitim taky nemame problem. A v kolika se muze prejit na kravske mleko? I kdyz priznavam, ze kravsky mliko uz sem tam mel, treba v jidle nebo v caji. Dekuju za rady :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě v noci odstavit v noci to je jen o zvyku...malá od půlroka v noci nebyla kojená.... a já se vyspím celou noc, jen občas se vzbudí a to si vezme čaj který má furt u postele.... a malá má ted 19 měsíců a mlíko má před spaním UM 220ml a přes den občas ještě 1-2x kravský 150ml, protože mi ted nechce pít čaje tak aspon to mlíko do ní dostanu...a v 15 měsísích co si pamatuju měla um 2x denně, odpoledne a večer...dycky po 200ml.

Kravské mléko už může. Jinak mám pocit, že by měli mít asi 500ml mléčných výrobků. U nás rozhodně nesplňujeme. Já kojila v téhle době už jen na noc a to ještě ob den a byla jsem ráda, že jí alespoň jogurt a něco málo mléka v jídle nebo v podobě sýra. Dr. mi řekla, že stačí alespoň jeden mléčný výrobek denně, tak jsem se nestresovala. Poslední dobou má malá konečně ráda i mléko nebo sní i dva jogurty. Jak kdy...(to ale až tak od 20 měsíce).

Tak malé bude 15m a kojíme tak 6x denně ... Přes den přesně tak jak vy a v noci asi 3x někdy i víckrát. Taky jsem vyřízená a proto jsme se s manželem rozhodli, že pojedu na týden pryč a kojení už nebude. Kravské mlíko se prý může od dvou let jako samotné. Od jednoho roku do pokrmů můžeš dávat. Taky se přiznám, že už měla malá párkrát. Nic z toho neměla, ale nebudu na to spěchat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka