:oD

19.03.2011

Dobre rano breznatka,tak kdo pak si to naplanoval na tento vikend? :-) Ja to mam naplanovany na noc,neco mezi sobotou a nedeli,radsi tu nedeli z osobnich duvodu :oD konecne se dockam toho myho slavnyho uplnku,tak by to na nas mohlo nejak zapusobit :-D Preju hezky den,a zdar porodum...:-D

tak já nastupuji v pondělí na vyvolávačku, ale brala bych to teď o víkendu normoš. Dnes jsem prala, žehlila, stírala chodbu, byla se psem, na nákupu, jdu poutírat prach + dobalit věci. Zítra mě ještě čeká žehlení, převlíkání postelí a stírání doma, tak snad tu holku naší tou prací vypudím, večer zkusím horkou vanu a :sex: , tak snad!!!!

Dobré ránečko, holky moje!
Dneska bychom měli mít den D,ale nic se neděje. Nechám to na malém, kdy se rozhodne za námi podívat. Hihi, četla jsem si komentář od Verči a ta už je v porodce, no mazéééééc. Tak co, která ji následuje? My asi neé, i když..... možné je vše

juuu pěkně naplánované :C]]: já mám termínek v pondělí,tak by to mohlo byt v neděli v noci :\x: :\x: ale v ponděli jdu ještě k dr.pač sem byla ve čtvrtek a nic se nedělo :€\€: tak uvidíme.tak ať nám to všem vyjde jak by sme si přáli :qu: :qu:

já mám termín zítra, takže bych už jako taky mohla tento víkend porodit a odhalit to naše tajemství ukryté v bříšku. No uvidíme, zda nám ten úplněk pomůže. Zatím ale nemám pocit, že by na mě něco šlo.
Přeji pěkný den :k:

Tak já jsem se dnes po dloooouhé době fakt vyspala, vzbudila jsem se jen čtyřikrát a po páté jsem ještě usnula, i když jsem myslela, že už nebudu. Dneska máme oficiální termín, ale nemyslím si.. nemám pocit, že by se něco dělo. Akorát jedeme do porodnice zase na monitor. Tak přeji pěknou sobotu!

jsem,že už budu číst,že máš miminečko :-) ,když jsi měla večer ty bolesti.A ono zase prd :-) tak dneska noooo :-)

Dobré ranko :\x:
můžeš 3x hádat :C]]: copak že nespíš?? Jak ti je?? Co boelsti, ustoupily nebo ne?? já jen, že jsi vzhůru....

In reply to by Iva.a.anka

Daří se mu moc dobře.. je to zaltíčko, jen baští, spinká, kouká.. Kolikrát je i 2 hodiny po jídle vzhůru.. Dneska máme 2 týdny a on vypadá jak 7mi týdenní mimi..krásně zvedá hlavinku když dáváme odříhnout a otáčí ji a na bříšku se snaží pást koníčky.. Nechápu to :qu: Snad nebude až tak hrr, ráda bych si to vše v klidu užila a ne že budu mít za 2 měsíce už batole... Máme už 4 kilča, neskutečný... Pořád nechápu, jak jsem mohla porodit něco tak velikého :jawdrop: :#o:

In reply to by vercav

Jeee,to je sikulka :-) . My mame trosku problemy s vahou,Natynka nece nabirat,mame 2,70 ale papka uzasne,na brisku se moc neciti,ale kdyz ji davam odrihnout tak se taky snazi drzet hlavicku...a po jidle jsme pravidelne 2 hodky a vic vzhuru. Vnoci spinka skvele ale po krmeni taky hned neusne,to se tak hodku a pul mazlime,ale v noci je tocela narocny...ale zas mi pak spi kolikrat az do desiti :-D

In reply to by Iva.a.anka

Tak koukám, že to maj ty naše dítka hooodně podobný ten režim :) Náš taky chrní až do 11 hodin ( dneska do 12 ) Tak jsem se vyspala.. Ale strašně ten čas s ním letí.. chodím na net večet a to jen na chvilku, protože mě pořád hrozně bolí ta kostrč a nemůžu sedět, takže mi stačí tak hodinka a jsem ztuhlá a nemůžu pak ani chodit...
Dítka jsou ale úžasná, vi´d?? Neměnila bych ani náhodou, ikdyž v noci to uspávání taky občas bojkotuje vyplivnutím dudliku a pak brekotem třeba 10 x za sebou.. Strašný .. A pokaždý když zabírám.. Už jsem mu ho kolikrát sebrala a byl pak klid.. On s ním usíná a když spí, tak ho vyplivne..Jenže občas ho vyplivne dřív a pak se vzbudí a zjistí že ho nemá.. No kolotoč pořád dokola :jawdrop:
S tím přibíráním - jíš a piješ hodně?? Aby jsi měla výživný mlíčko ... Přikládáš často jak si malá řekne?? My třeba i po hodině.. Kolikrát máme kojení na 2 hodiny po částech a někdy to dá najednou.. Začla jsem pít Caro s mlíkem a přijd emi, že prsa se víc plní.. Doporučuje se pít meltu nebo caro atd.. Jogurty hutný... Popř homeopatika na kojení... Malá je maličká,však se to upraví a uvidíš jak začne pak přibírat :C]]:

In reply to by vercav

No stim spinkanim je to sranda.mi dudlika nemame ubec takze jsme zavisly na prsu,a stim jidlem tomu toho moc nedam,vetsinou jen snidam a obedvam.ubec nemam hlad ani chute, jo a meltu i caro piju,to je moje.taky kojim porad.na noc i budim. Ale jsou vic nez uzasny tx mrnouskove,ja se na ni nemuzu vynadivat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka