9 měsíců a chodíííííímeeeeeee

27.03.2011

Milý deníčku, 20.3. my bylo 9 měsíců, a co jsem se naučil? Dělám pápá :a: , ukážu jak jsem veliký, říkám "jájá" a "jéjé" a hlavně já už CHODÍM :ooo: už 3 dny se pustím nábytku a jdu do prostoru,ručkama hezky vyrovnávám, a když padám tak si buď sednu nebo dám ručky před sebe. Občas se mi podaří zastavit a dřepnout si a poté sednout. Když jsem to udělal poprvé tak se maminka rozbrečela štěstím :\\: :one: tady máte video trošku se to mamince podařilo natočit: http://www.youtube.com/watch?v=Y3i4vLQlD34 tak se mějte hezky a já za měsíc zase napíšu
Honzík :a:

Ahojky, gratuluji!!!! My zatím už asi 2 měsíce chodíme kolem nábytku, ale malý má ještě malou rovnováhu, takže to ještě asi chvíli potrvá, než se rochodí. Já jsem ráda, že leze :-) Nějak jste to trénovali, nebo si k tomu došel sám?

Ahoj, tak to jste šikovní. Zkoukla jsem video a nedivím se, že jsi plakala dojetím. No, my si teda teprve snažíme stoupnout. Tak přeji co nejméně boulí. Pá

Ahojky, tak to já jsem rádá, že ti naši ještě nechodí :|€|: . Jinak jste šikovní :one: , držte se a jen tak dál!! papa Gabka a :cc): :cc):

Juuu to je šikulka :-) uplne ti to zavidim. Nas dominicek neumi tak hezky padat, mam porad strach ze spadne na hlavu. Takze ho nemuzu nechat chvilku bez dozzoru, vsude si stoupa a chodi kolem nabytku , ale kdyz pada tak jako pytel brambor, jen obcas se stane ze se mu podari spadnout na zadek. A to ze by pred sebe dal rucicky tak to jsem si ani nikdy nevsimla ze by udelal :-( Tvůj malý tak pškně uměl padat hned nebo se to naučil později? A stavalo se ti že se občas bouchl do hlavičky? Domča občas tak žuchne že mam vždycky strach aby se mu něco nestalo :-( Jsem tak hrozna matka že ho neuhlídám nebo se to stává i ostatním?

In reply to by RaUuUš

když si začínal stoupat tak taky neuměl padat,naučil se to až časem.Takže u nás byly boule apod.I teď to občas neustojí a padne jak pytel brambor.Do hlavičky se bouchal dost.Časem dělal to že spadnul a podíval se jestli někdo kouká,když ne,tak si hrál dál,a když někdo koukal tak začal hrozně brečet :§) je to hrozná herečka :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky