Očkování Priorix-Tetra

28.03.2011

Ahoj holky, která budete nechávat očkovat vaše zlato očkovací vakcínou Priorix-Tetra? Já dneska byla na roční prohlídce, tak mi to doktorka nabídnula s tím, že ona kdyby se rozhodovala, tak to nechá prckovi.. Tím mě v podstatě přesvědčila,abych to nechala dát. Jak jste na tom vy?

In reply to by Lyret

Díky.. :) Už jsem se přehlásila i k OZP, protože ty přispívaj ročně 1500 :) Tak aspoň na jednu dávku mi něco daj. :)

Holky díky za názory.. Já právě taky nechám očkovat, protože mi doktorka řekla to samé.. Protilátky se vytvoří tak jak tak, akorát si nebude muset prodělat to svědění, horečky a i jizvy.

My jdem zítra na druhou injekci tetry. U první byla Zuzča celkem dlouho protivka, i když každé předchozí očkování zvládala v poho. Měla jsem neštovice v 16 a nic moc zážitek, zapomělo se, že mě nikdo neinfikoval. Nerozumím problematice farmaceutické lobby, tak musím věřit dr.

Ahojky,
tak já dám jen tu obyčejnější variantu.U staršího synka to mám stejně.Mám rozumnou doktorku a obě si myslíme, že je pro tělo lepší, když si protilátky vytvoří samo.
Ale protože neštovice jsou u chlapců poměrně nebezpečné v dospělosti jsme domluvené, že kdyby je kluci do 12ti let neprodělali samozřejmě je doočkujeme.,
Ale kolem nás je teď neštovic jak máku, tak nemám strach ;)

já jsem taky nechala loni v prosinci prcka očkovat Pririx tetra (dávka teda stojí 1550 Kč ,dávky jsou 2) ale co bych pro zdraví syna neudělala,že... :) . Sedmý den po očkování měl zvýšenou teplotu,ale po Nurofenu to bylo O.K. Já jsem nechtěla,aby neštovice prodělal,moje sestra je měla,hodně si je škrábala a má v obličeji pár "kráterů" ,které jí právě po neštovicích zůstaly. A to dítě nedostane nikdy pásový opar,což je velice nepříjemná nemoc. Takže jsem ráda,že jsem se rozhodla očkovat,i když spousta maminek má jiný názor,já jsem ráda,že jsem prcka před těmito nemocemi do budoucna ochránila ;) :a:

Ahoj my priorix tetra máme už očkovanou, teda zatím první dávku a zatím jsme zdraví, jako řípy-ťuk ťuk :s: Je pravda, že malá měla asi po deseti dnech mizernou náladu a byla protivná a měla trošku zvýšenou teplotu, ale to k tomu patří. Ptali jsme se taky dr. jestli není dobré si spíš neštovice prodělat, aby se vytvořily protilátky a ona nám na to řekla, že s vakcínou se protilátky vytvoří taky a je to pro dítě rozhodně příjemnější, než si to prodělávat. Samozřejmě, že neštovice chytit může, ale už by neměly mít tak silný průběh. Ale je to zase může-nemusí... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka