Maly nezbeda

21.03.2011

Ahojte cervici, jdu si postezovat. Byla jsem ted par dnu v nemocnici (mimodelozni tehu) a o Mikulase se staral manzel. Za tech par dnu prcek uplne zacal odmitat nocnik, porad jen mrci, nechce si s nicim hrat, odpoledni spani bojkotuje, vecer, kdyz ho davam do postylky, tak rve jak tur. Pritom s nicim z toho jsme pred tim nemeli problem. Usinal nadherne, bez me asistence (samozrejme s prectenim pohadky). Chodit na nocnik se nam taky docela darilo. Zaujmout ho hrou nebyl problem. Nechapu, co se stalo, ze se to tak posra...
Myslite, ze se to vrati do starych koleji??????????

Ahojky Jani, ach jo.Moc mě to mrzí :-( Naštěstí ještě že se na to včas přišlo!
Myslím, že se do starých kolejí všechno zase po čase vrátí. Nebála bych se toho. Malej začal taky bojkotovat nočník z ničeho nic tak, že si na něj ani nesedne (dřív nebyl problém). :€\€:
Jinak kdykoliv dám Vojtu k babi přes noc nebo jdu ven večer cvičit a uspává taťka, tak se mu rozhodí spaní (i když čas dodržují) a pak trochu trvá, než se všechno srovná. ;)
Možná nechce jít spát, protože se bojí, že když usne odejdeš a když se vzbudí, tak tam nebudeš.
Přeju ať je zase všechno co nejdřív jako předtím a Tobě přeju hodně sil. Bude opět líp!!!!!!!!! :k: :k: :k: :a:

Mě začala bojkotovat po tom, co jsme byly spolu v nemocnici.. chvilku jsem zkoušela po zlém, ale nemá to smysl, prostě chvilku vynechte nočník.. a třeba za měsíc začněte znovu :)

In reply to by miha

Není dobré tlačit na to.. já si to zkusila.. už mohla být bez nočníku koncem roku.. tlačila jsem na to, věděla jsem, že už byla bez plínky .. no po nemocnici asi chvilku potřebovala.. tak jsem ji to dopřála, neřešila plínky, jen když jsme byly mimo, či na plavání,t ak se v klidu nechala posadit.. a pak asi náhoda, měla opruzenější prcku, tak jsem ji dala kalhotky a bylo :) pár nehod.. a dneska?? Dneska už se ji nemusím ani ptát, řekne si, pak udělá "stříšku" i sama řekne "stíšku" či tak nějak.. takež je na 4 s vystrčenou prcinkou hahoru.. čeká až ji utřu..ač by se nejraději sama.. :) prostě pohoda.. a v noci taky, řekne si :)

určitě to není malý nezbeda,holt se změnila situace a tys byla pryč a jemu se to asi nelíbilo...my jsme jednou dali k našim na víkend malou-a to podotýkám že tam je zvyklá od narození,už jako miminko jí hlídali,takže žádný problém,ale jakmile došla domů tak začalo odmítat nočník,podotýkám že je bez plínky od roku a čtvrt,na nočník chodila bez problémů,ale co doma předváděla za hysteráky,tak to byla fakt hrůza když měla jít na nočník...hlavně ho nenutte,mu se to v hlavičce zas přecvakne a zas bude čůrat do nočníku...

In reply to by verča 2

asi mas pravdu. Byla to pro Mikulku uplne nova situace. Nutit ho na nocnik nebudu, pockam tak 14 dni, treba mu to dojde samo. :-) No, spise je to jen me zbozne prani a nebudu muset ho na nocnik zase pracne ucit. :-)
Dekuji za odpoved.
Jana

In reply to by miha

učit ho určo nebudeš muset,on si na to vzpomene,ale ted prostě nechce,tak mu dej chvilku...schovejte nočník na nějaký čas a bude zas dobře,prostě jsi mu chyběla a on se s tím vyrovnává takto..budu držet pěsti

In reply to by verča 2

Ahojky, nechala jsem mu nocnik na ocich, ale nenutim jej, aby do nej cural. Chvilku pockam, treba si zase zacne ukazovat sam.
Dekuji.

Ahoj Jani, to je mi líto s tím těhu. Možná Mikuláškovi vadilo, že jsi tak najednou byla pár dnů pryč. Těžko říct. Nedělal třeba tvůj manžel něco jinak, co by se prckovi líbilo víc, než vaše zaběhnutá pravidla? Já si myslím, že se to zase časem srovná, třeba ho jen rozhodilo vyběhnutí ze zajetých kolejí. Uvidíš, já věřím, že je to jen dočasně. :a:

In reply to by mikoss

Ahojky Zuzi! Myslim, ze se s tou situaci musel Honza hodne poprat. Moc prilezitosti (popravde nebyla zadna), kdy se o nej v minulosti musel staral sam, nebylo. Rozhodne mu nechci nic vycitat, vim, ze delal, co mohl.
V patek me teda jednou reakci docela vydesil, Mikulas mu porad neco bral a on na nej, ze jestli neprestane, tak pujde za trest spat. Takze mi doslo, ze mu spankem asi nekolikrat vyhrozoval, nebo ho, kdyz zlobil, daval do postylky a proto Mikulas ted tak vyvadi, kdyz ma jit spat. Kdyz jsem to Honzovi rekla, tak rekl, ze si vubec neuvedomil, ze dela neco spatne. Snad se mi podari, aby ten odpor, ktery ted k postylce a ke spanku ma, brzy prekonal.

In reply to by mikoss

vcera poprve usnul vecer v postylce byz mrceni a bez toho, aniz by me neustale volal. Bylo to asi tim, ze jsme odpoledne byly na dve hodky venku. :-) Takze vecer padl za vlast a usnul i bez pohadky. Uvidime dneska. S nocnikem je to horsi, ale nenutim ho, co se nocniku tyce, tak mu dam pouzu.
Dekuji a mej se! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky