jedly jste v těhu všechno?

22.03.2011

Holky, řešily jste v těhu stravu? - jako že jste nejedly vejce na hniličku, houby, majolku, plísnivé sýry atp.? Já to u prvního řešila dost, ale teď se nějak nedokopu...Občas si něco zobnu...Dnes mám zrovna chuť na žampiony. Zbytek rodiny je bude mít smažené... :) Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A navíc největší riziko je v prvním trimestru, kdy se vyvíjí orgány. Teď už je prcek velký a sem tam kus jater mu neublíží (pokud se s nima člověk necpe od rána do večera).

Tak já jím skoro všechno, podle chuti, ale je fakt že jak je mi zle každej den, tak jim málo...ale nivu, majonézu, chlebíčky jim kdykoli tu chuť dostanu...ale chuť na tatarák a sushi mám obrovskou, tak přemýšlím zda to prubnout, když už končím 14. týden:)))jím teď jen víc ovoce, omezuju cibuli a česnek, nedělá mi dobře a třeba smažené-karbanátky apod nějak moc nemůžu, není mi po tom dobře a to sem se po tom dříve mohla utlouct:( jediné co teď skoro nejim je čokoláda, nechutná mi:)
ale zjistila jsem, že když je mi zle a nemůžu pořádně jíst, tak jediné co dokážu pozřít je chleba s mazacím sýrem- alespoň zaplní žaludek:)

ahojky,první tři měsíce jsem nejedla plesnivé sýry a majonézové saláty a chlebíčky (kvůli listerii) a celé těhu jsem nejedla játra kvůli vit. A :) jinak jsem jedla vše :)

ja si to hlidala, nejedla jsem jatra a takove podobne , niva a plesnive syry jsem nejdela uz z toho duvodu ptz v te dobe se rozjela ta lysterie nebo listerie ted nevim jake i-y:)))) vajicka me nechutnala, hribky nejim...za to jsem se mohla vypit tak 3litry mlika denne a zajist to 6jogurtama no jooo to bylo moje

Ahoj, tak i "normálně" nejím houby, mořské plody, nivu ty mi problém nedělají, jinak jím od každého trochu, resp. s mírou. Pár lžiček tatarky k obědu sem tam, vajíčka taky občas a sýry mi teď nechutnají. Akorát bublinkám a luštěninám se vyhýbám, už teď si připadám strašně nafouklá, dělalo by mi to asi zle. Ale jinak jím, na co mám zrovna chuť, takže houby si klidně dej, jenom opatrně, ať je nesníš z chuti. Já nedávno snědla rybičky rio mare, ty já prostě miluju a celý den mě potom tlačily v žaludku :( a už se je bojím jíst.
Dobré chutnání :€s€:

Tak já v prvním těhu, no to byl mazec! Chodila jsem na chytré přednášky, četla chytré knihy a jedla jsem tak zdravě, že to snad není ani možné :-D . Jsem si říkala, že musím pro své dítě udělat maximum! Malá se narodila se dvěmi srdečními vadami, a později i alergické astma :-( . U druhého a třetího těhu už jsem byla normální a i normálně jedla, ale my se nestravujeme nějak "nezdravě", takže úplně v poho, všeho s mírou i vínečko nebo trochu piva jsem si během těhu dala a děti zdravé jako řípy! :-) .

Nejím mořské plody (ty od minulého těhotenství nemůžu ani vidět), majonézu (protože mi nechutná), nivu (protože na ní nemám chuť) a sladký (protože ho nesmím). Jinak baštím všechno - o víkendu jsme měli játra, dneska kulajdu s houbama, cca jednou týdně si dám i decku vína a v minulém těhotenství jsem měla i syrové hovězí ;)

NO ja nevim proc by se nemelo jist vsechno,ja teda jedla vsechno krome vnitrosti,ale ty jsem nepozrela a nepozru ani kdyz nejsem tehu :00: Ale jinak jsem jedla fakt vsechno :a:

jooo v těhu můžeš přece všecko neee?? :-O já teda jedla všecko, na co sem měla chut to sme si prostě vzala...

No, ja jedla vsechno, zas je fakt, ze vajicka na hnilicku teda nejim ani kdyz jsem "normalni" :s: :s: :s: hermelin jsem jedla, miluju ho, ale nedelal mi dobre, takze jsem nakonec jist prestala. Majonezu jsem normalne jedla, nedelam domaci. Jedinou syrovou vec, co jsem snedla, byly ustrice, ale ja jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna. Jinak jsem se syrovym vecem vyhybala. :a:

Za sebe musím říct, že jsem jedla a jím sýr nivu, od známých jsme vždy dostaneme celé kolo a tak si to dávam na chleba, do salátu, smaženou, ale vždy s mírou. Takže často, ale málo a vypadá to, že je mimi v poho, musím to zaklepat

tak já neřeším vůbec žádné jídlo - jím všechno, piju bublikovou vodu...... jen ať si mimísek zvyká :-D

ahojky!! kromě tataráku, sushi a plesnivých sýrů jsem jedla všechno..i játra,mudr mi říkal,že je normálně můžu,pokud je nemám každž týden..smažené žampiony můžeš uplně v pohodě,já dělala maso na houbách často i v nemocnici jsme mívaly jako těhule houbovou omáčku!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky