Miminko už není

29.03.2008

Takže moje včerejší kontrola dopadla špatně :r: Miminko už není,včera mě rovnou vzaly na vyčištění k vůli silnému krvácení.Takže se s vámi na pár dní rozloučím než mě přejde ta hrozná bolest.Musím jít něco dělat nebo se zblázním.Tak se holky opatrujte a pozdravujte svoje mimíska a přeju vám hodně zdravíčka a štěstíčka,já teď nemám vůbec na nic náladu ani chuť na nějaké jídlo ani snažílkování.Pořád brečím a můj syn na mě kouká,nechápe a já nevím co mu říct.Tak se mějte :r:

Ahojky, to mě je moc líto a vím jak se cítíš. Loni v srpnu se mě stalo něco podobného. Byla jsem mimoděložně, tak mě museli vzít vejcovod. A pak jsem musela na umělé jiná šance nebyla a teď čekáme dvojčátka. Uvidíš, že tě to přebolí a brzo budeš těhu. Moc ti to přeju.

To je mi moc,moc líto :r: !!!Přeji Ti hodně sil k uzdravení :h: a uvidíš,že se to povede znovu a bude vše v pořádku!!!!!!Držím Ti všechny palečky!!! :k:

je mi to strašně líto :-( myslela jsem, opravdu, že ty budeš mít vše v pohodě. Napsala jsem ti zprávu. Po pár dnech bude alespoň trochu líp, uvidíš. Přeju ti moc,moc, moc síly a hlavně odpočívej, je to v prvních dnech důležitý, ať jsi brzy zdravá!

To mě moc mrzí,dovedu si představit jak ti asi je-stalo se mi to dvakrát :r: :k: Ale teď jsem 34tt,takže nevěš hlavu a pracujte na tom dál

Ahoj Maweričko. Moc mě to mrzí :( Přeju ti hodně síly, aby ses s tím vyrovnala a co nejdříve další miminko :w: :k: Buď statečná :w: :w: :w:

maweričko, je mi to moc líto, teď to musíš zvládnout, už jenom kvůli tomu synovi co už máš!! drž se, holka.

To mě moc mrzí.Ale určitě je to lepší,než aby pak miminko bylo nemocný,nebo něco.Neboj,příště to určitě vyjde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky