tak zas nejedu:))

29.03.2008

Tak zas nejedu :) Volala jsem tam a porodní asistentka mi řekla, že plodovky by bylo více a že by tekla dýl. Takže pokud nepromáčím 3 vložky, je to o.k.. A prej nehrozí nějaký nebezpečí co se týče tý infekce. Tak mě uklidnila. Budu tedy vyčkávat ;)

:cc): :cc): :cc): dobře,že jsi tam volala :one: !!!Teď už jen čekat :||): !!!Tak se opatruj,držím Ti palečky :qu: ! :a: :a: :a:

Třeba tě Zuzi ta návštěva tak rozhejbe že pojedete raz dva :cc): z tohohle čekání mám taky strach, člověk tápe co a jak, když už je člověk v porodnici a je ten vlak rozjetej tak se to nedá zastavit. TAkle člověk neví. Držím palečky aby to bylo rychlí :||):

Ahoj Zuzu, teď jsem se přihlásila a koukám co máš dnes za den, držím palečky, aby to vše dobře proběhlo.Pááá a drž se :one:

ASI VÍ CO MLUVÍ,ALE MĚ MUSELI PLODOVKU PRDNOUT A BYAL JSEM UŽ NA 6CM....A ONA NI MŮŽE ODTÉCI TĚSNĚ PŘED PORODEM A BĚHEM PORODU,A VŮBEC SE MI NELÍBÝ ŽE TI ŘEKNE ŽE NIC NEHROZÍ KDYŽ MÁŠ TOHO STREPTOKOKA,KAMARÁDKA MUSELA PŘIJET HNED ABY JÍ TO HLÍDALI TO NENÍ SRANDA.TAK DRŽÍM PALEČKY

In reply to by veronikaa

Jů, ty mě za strašíš :( Já počkám a uvidím. Tak rychlej porod jako jsi měla ty není vůbec obvyklej, takže to u sebe nepředpokládám. Ještě zajdem na procházku a uvidím ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka