vyvolání porodu

19.03.2011

Ahoj v pátek jsem podstoupila zátěžový test prý tam byly kontrakce,ale já vůbec nic necítila :\/: Dneska sem měla na ráno sem byla na monitoru taky tam prý byly kontrakce ale já zase nic necítila :devil: v pondělí ráno mám domluvený nástup na vyvolání porodu vůbec nevim do čeho du vim jen to,že se to vyvolává jakýmsi gelem tak se chci optat nevíte někdo za jak dlouho se po podaní gelu porodí?a když ten den neporodím pustěj mě domu nebo ne? :€}€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já na vyvolání byla 3 dny....V neděli jsem měla nástup a vyšla jsem schody a byli tam kontrakce a dost vysoký a já je taky necítila,tak mě pak v pondělí zavedli jednu tabletu a to jsem ty kontrakce už cítila ale po 10 hodinách už přestaly:(Tak úterý se jelo na na novo a to už dali 2 tablety a to už se rozjelo ale měla jsem to blbý,museli mě píchnout vodu a dávat oxitocin a pak jsme měla kontrakce i na 250 au au au.Ale pak slábly a malou museli tahat kleštěma:(Ale naštestí je v pohodě. http://www.mojetehotenstvi.cz/muj-dlouhy-porod-verunky

In reply to by Janullinka

ahojky jejda tak to mě mrzí,že si měla takový porod,ale hlavní je,že mimi je zdravoučky no to by mě taky zajimalo jak se napíchava ta voda?neumim si to představit asi se hloupe ptám,ale sem prvorosicka takze tohle vubec neznam :O

In reply to by evicka18

ono já jsem naprd dr vůbec mi neřikali co dělají a jak to dělají,prostě mě řekli ať zvednu zadek,že mě tam daj mísu a pak najednou jako když čůrám. :O A až pak mě řekli,že mě píchli vodu a asi to dělaj tak,že jemně píchnou do vnítř do čípku aby praskla ta blána a pak vyteče.Taky jsem byla prvorodička,tak o tovíc jsem byla vykulená,co se to děje když mi nic neřekli... :( MAlej už je 17.měsíců a je to pěknej čertík }:)

In reply to by evicka18

To přejde a budeš chtít za rok za dva další!Já jsem hned po 3.měsících si řekla,že do toho půjdu znova až k tomu bude malá mít věk.A od srpna na tom děláme....Akorát půjdu do jíné porodnice až jestli se nám to povede....A ty jsi měla blbé těhu?A neboj já se nebála,jen jsem se těšila na malou...

In reply to by Janullinka

No nedá se říct,že až tak blbé,ale hodně tím trpím :( snad do 5 měsíce mě doprovázeli celodenní nevolnosti nemohla sem opravdu vůbec nic jako třeba dojít do krámu a ty běžné věci se pro mě staly opravdu 10000x náročnější :( no a když přešly ty věčné nevolnosti a moje výkyvy nálad,tak ted mě zase chytají neskutečné bolesti zad :\/: a ted do toho všeho stašnej strach z porodu protože už od malička špatně snášim bolest jakoukoliv:( a když třeba na příklad vidim v tv jak někdo rodí jak ty ženský u toho řvou a všude spousta krve taky mi to moc nepřidá :( ale zase si na druhou stranu řikám zvladly to tisíce žen musíš taky ale nevim nevim :( a můžu se zeptat v jaký porodnici si rodila malou?

Ahoj,me vyvolavali oba porody a u obou mi delali taky zatezak,taky mi to hazelo kontrakce pres 100 a ja se jen smala.Ale u samotneho porodu jak se blizili kontrakce uz k 50ti tak sem umirala :s:
Jinak me u obou porodu dali tabletku na cipek,pul hodky musis byt na monitoru a nehybat se aby nevypadla a pak muzes jit do sprchy nebo jak budes chtit.u prvniho porodu mi zacali bolesti po hodine a porodila sem 5,5 hod od te tablety,u druheho porodu zacali bolesti po 10ti min a porodila sem za 3,5 hod.U obou stacila jen jedna tableta a mela sem u obou epidural,ktery toi neskutecne popohnal a zbavil me bolesti :qu:

Ahojky, tak já nastoupila do nemocnice na zátěžový test 6.12.2009, bohužel zátěžák nic nespustil, tak si mne nechali už na pokoji v nemocnici. Na druhý den jsem dostala v sedm ráno tabletku na vyvolání. Po nějakých dvou hodinkách sem začala mít bolesti a ty se stupňovaly víc a víc až jsem měla co 4min kontrakce to trvalo od poledne do večera, bohužel jsem nebyla otevřená a večer mě bolesti uplně přešly...Takže 8.12. jsem nastoupila v 5ráno na zavádění druhé tabletky s tím, že když nezabere dostanu za dvě hodinky druhou. Povedlo se. Tabletka zabrala a malý byl o půl třetí odpoledne na světě

In reply to by evicka18

no tak bylo mi to dost nepříjemné, měla jsem hroznou doktorku, která byla necitlivá a řeči typu chcete rodit? tak to musíte vydržet(tak něják po mě vyjížděla, podotýkám po prvorodičce a bez jakéhokoliv vysvětlení) CHladná hnusná můra :)

In reply to by kalokaghatia

Ja teda mela stesti u obou porodu sem mela uplne super PA,snazili s ebyt citlive a hrozne mi pomahali a i kdyz sem skucela tak me chvalili a radili jak dychat :) jinak to zavadeni je neprijemne i vysetrovani na kolik prstu si behem kontrakci neni nic prijemneho :( ale zvladnou se to da ;)

In reply to by andrisek07

hmm tak to mě, jak přehodili na porodní sál, tak mě tam nechali samotnou s přítelem zhruba dvě hodinky a sotva za mnou přišli kouknout jak na tom jsem. Mohla jsem skučet jak jsem chtěla, ony to ignorovali, žádné rady prostě nic...Holt smůla :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky