Úřady

29.03.2008

Tak jsme včera byli s přítelem na úřadech. Tady v Třebíčí mají úřední dny jen pondělí a středa, ale jinak tam jsou pořád, jenže to moc lidí asi neví, protože tam skoro nikdo nebyl a my měli všechno vyřešený za pár minut. Napřed jsme šli na evidenci obyvatel, že přítel souhlasí, abych bydlela u něho, rovnou jsem si tam vypsala žádost o novou občanku s novým trvalým bydlištěm a pak hurá na matriku. Tam taky nikdo nebyl, paní si od nás vzala doklady, počkali jsme 10minut a pak nám dala jen podepsat papír o určení otcovství, takže můj milej už se z toho nevyvlíkne :s: Dostala jsem tam i lístek na jméno dítěte a za měsíc si půjdu pro novou občanku a rodný list malýho bude hotový 3dny po jeho narození. Šlo to krásně rychle a to jsem myslela, jak tím strávíme půl dne! :qu:

tak to se máš. My když jsem šli kvuli tomu papíru o určení otcovství, tak jsme stáli ve frontě hodinu a půl a pak jsme ještě dvacet minut čekali než ten jeden blbej papír napíše a vytisken. hrůza. Už se fakt těším až na ty naše úřady půjdu zase něco vyřizovat.

Ahoj,a na tu matriku musíš jít jak dlouho před porodem,chci taky aby moje dítě mělo příjmení po otci.A co tam všechno potřebuješ?Jsem teprve sice ve 4 měsíci,ale už se radši ptám at vím....... :girl: Verunka

In reply to by Verri

my jsme na matrice byli už asi v 15. týdnu, chtěla jsem t mít co nejdříve za sebou... Sebou jsme museli mít oba občanku, rodný list a já těhotenskou průkazku, čekali jsme na to asi pět minut... je to rychlovka... :\x:

In reply to by Verri

Já jsem ve 34tt, ale klidně můžeš jít už teď, nebo až později. Já potřebovala hlavně novou občanku a tak jsme to vzali všechno při jednom a jsem ráda, že je to vyřízený a mám už klid. Na tu matriku musíš mít rodný list svůj a budoucího otce, občanku svou a budoucího otce a těhotenskou průkazku.

Ahojky, tak to u nás na matrice jsou fakt jen v pondělí a ve středu a když náhodou chceš něco mimo úřední hodiny, tak se můžou pos..., takže ti celkem závidím :-) Taky se tam chystáme na určení otcoství :-)

In reply to by zizalka19

pondělí až čtvrtek, takže jinej den nemá čas tam skočit a na úřadě řekli, že to máme v ten pátek zkusit, tak jsem to zkusili. Všichni byli hrozně milí a ochotní a to jsme si mysleli, jak budou v pátek v "neúřední den" protivní, co tam lezeme. Naštěstí jsme měli všechny potřebný doklady, takže to šlo fakt rychle. U vás to taky tak půjde a jestli se ti nechce čekat ty fronty, tak to taky zkuste v pátek, to je tam mrtvo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka