Krvácení

19.03.2011

Ahoj holky,
podělte se prosím se mnou o své zkušenosti. Jsem na přelomu 13. a 14. týdne. Těhotenství zatím probíhalo bez problémů, na ultrazvuku bylo vše v pořádku. Včera večer jsem z ničeho nic začala slabě krvácet. Okamžitě jsem jela na pohotovost, doktor mě vyšetřil a miminko bylo v pořádku, nenašel ani žádný hematom. Dostala jsem injekci a předpis na ascorutin a magnézium a za týden mám přijít na kontrolu, pokud bych nezačala krvácet víc. Krvácení bylo slabé, tak jsem nemusela zůstat v nemocnici. Od té doby, co jsem doma, už nekrvácím, jen cítím nepříjemný tlak v podbříšku, asi jako před MS. Zažila jste některá něco podobného? Docela se bojím, už mám za sebou jedno zamlklé těhotenství, takže vím, že i když včera bylo miminko v pořádku, že to může být druhý den jinak. :\/: Potřebuju spíš povzbudit...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, asi v 6týdnu jsem najednou na intimce měla krev, vyděsila jsem se k smrti a pádila k dr. (měla jsem už jedno zamlklé těhu) a ta nic nenašla, dokonce mi říkala, že žádné známky krvácení nevidí, přišla jsem si jak lhářka, pak jsem pravidelně nacházela malé kapičky krve na intimce a pokaždé mi dr. tvrdila, že nic nevidí... po čase se dopátrala k tomu, že mám nízko placentu a možná proto to krvácení.... přestalo to asi ve 20týdnu, teď mám krásnou berušku... určitě to bude vše v pořádku, už jsi daleko a to nejhorší máš za sebou!

In reply to by Janinkaa

Děkuju za napsání. No právě - už jsem tak daleko, po vyšetření na nt+, kde bylo všechno v naprostém pořádku, se mi ulevilo, říkala jsem si, že už se snad nemusím bát, a najednou tohle. Strašně mě to vyděsilo, už jsem to viděla úplně černě. Po vyšetření jsem se cítila líp, dokonce od té injekce už nekrvácím vůbec, ale stejně nebudu mít ten týden do kontroly moc klid.

ahoj, ja krvacela taky ve 13.tt, byla jsem na pohotovosti, tam me dr. vystrasil, ze nejspis potratim a kdesi cosi, no rvala jsem jak mala (cekala jsem uz druhe), predepsal mi injekce na udrzeni, ktere jsem si mela pichat 14 dni a klidovy rezim. Druhy den jsem to volala memu dr., ten mi rekl, ze mam delat vse, jako predtim, injekce nepichat, ze ty totiz v pripade potratu ten potrat jen oddali a nic nevyresi... Po 3 dnech jsem u nej byla na NT, udelal mi utz a rekl, ze nic vazneho nevidi, jen mam nizko placentu, tak to proto to krvaceni (na pohotovosti se me porad ptal ten jiny dr., jestli to je moje prvni tehu :€\€: a pritom mi jezdil sondou utz po jizve po cisari :€\€: ). Jedine, co mi zakazal bylo jezdeni autem na delsi trasy apod., vsechno dopadlo dobre a mam doma krom toho 3leteho }:) taky 10mesicni holcicku... Hlavne klid a mysli pozitivne, urcite to bude ok.

In reply to by Principessa

Děkuju, tak snad to bude v pořádku. Jedno dítě už mám, ale napodruhé to nevyšlo a teď tohle, tak jsem docela vyděšená. Doktor byl strašně fajn, říkal, že vždycky může být krvácení známkou počínajícího potratu, ale že u mě to zatím vypadá dobře. Nejraději bych měla ultrazvuk doma.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To se mi stalo při prvním těhotenství, ale až ke konci. Teď to bylo z ničeho nic a je ještě hrozně brzy, tak se bojím, abych nepotratila. :( Děkuju za povzbuzení, prý je takové krvácení v těhotenství dost časté, tak snad to bude v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky