Kupovala jste některá kočárek v Polsku?

17.03.2011

Ahojky holky, máte některá zkušenost? Jsou tam stejné značky jak u nás nebo úplně jiné? Já jen jestli se mám ptát s čím máte zkušenosti. dneska jsem v metru viděla mamku s kočárkem Jané, už to měla přehozené na sporták a byla jsem unesena velikostí koleček i korby. Samo v tom Polsku jsem plno kočárků(nových upozornuju!! ) viděla na tržnici v Zábělkově a právě se chci se zeptat jestli máte zkušenost s podobným kočárkem nebo i lepším. Kolik tam stojí nebo tak. Moc děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ještě po prvním dítku mám polský sporťák Roan Hugo. Už bych do něj nešla. Klasické Roany Marita jsou lepší, jinak hodně maminek teď u nás jezdí s kočárky firmy Espiro - taky polská, celkem vypadají slušně, jen mám pocit, že ty hluboké korbičky jsou malé, ale to je jen můj pocit možná. Nevím jakou máš představu, mně se celkem líbí i česká firma z Mělníka - kočárky Patron.

Ahoj...kočárek je pro mě velkej otazník, ale co jsem četla na netu a testy kočárků, takk nejlíp dopadl právě polský firkon, který kupvali v mf dnes na tržnici, byl testovaný jabloneckou zkušebnou a samotnými maminkami a na celé čáře to vyhrál...záleží co si představuješ, já se koukám po klasické hluboké korbě a velkých nafukovacích kolečkách a hlavně houpavý...takže u mě vyhrává firkon swing, případně vario a teď jsem se zamilovala do tako ballila...ale ten jsem ještě neměla možnost ošahat...takže jestli bude ok...tak do něj půjdu jinak si pojedu do polska pro firkon

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj a můžeš mi dát odkaz nebo adresu toho obchůdku. my tam jezdíme hooooodně málo a vůbec to tam neznám, děkuju

ahojky, my kočárek v polsku kupovali, www.adbor.pl, máme babylux a nelituju toho,protože malá byla už v půlroce dost velká, takže na zimu uplně super, byla pořád v korbě, takže já byla jedině spokojená a nemůžu to vynachválit, jedině, co jsem ted musely vyměnit byla kola, protože se tam něco polámalo ( vyloženě má chyba), ale naši to maj kousek tak to vyřeší.tak aby byl pro druhé mimi v pořádku :D cena tenkrát vycházela kolem 6tisíc, s nafukovacími koly

Ahojky, jaj je to s Polskem nevím, ale asi bych já osobně ho v polsku nekupovala. Ohledně Jané, dá se sehnat použitý i kolem 7 tis se vším na MMB nabo i na Aukru. Chce to jen prohledat

Ahojky, tak my máme Roana a to je kočárek vyráběný v Polsku, tak jsme se rozhodli, že si tam pro něj i zajeden a kousek to zrovna nebyl :-) Kupovali jsme ho v kamenném obchodě a i s cestou nás vyšel o 3.000,- levněji než u nás ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj tohle vypadá že to není trojkombinace, čekáme další mimčo v září a hledám tzv. 3v1 :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nemáš něco levnějšího? je fakt že já se na té tržnici nedívala na ceny, ale okolo 9000 je to pro nás moc.

Jané kočárek mám a fakt když tak koukám, udělala jsem dobře. Mám tedy konkrétně typ Jané Slalom Pro 2009. I když každý není zastáncem trojkolky a třeba by mu nevyhovovala. Když však vidím ty sporťáky, musím říct, že tenhle je opravdu prostorná loď. I když bohužel trojkolka, kterou jsem nikdy nechtěla. Dneska nelituji. I když je to pouze můj názor. Tehdy mi prodavačky říkaly, že nemám kupovat model 2010, protože ten se sporťáku 2009 prostorem nevyrovná. Jak je to s typem 2011 však netuším. :a: K Polsku nepovím nic, zkušenost nemám, osobně bych tam asi nekupovala už kvůli případné reklamaci, která může být i u značkového kočárku.

In reply to by lucius.lucik

Souhlasím, mám taky 09 a za nic jiného bych ho nevyměnila, hory s náma sjezdil, haldy snehu projede a do kopců jede tak lehce, jen já funím ;)
V Polsku bych nekupovala, bála bych se případné reklamace. A prostoru je ve sporťáků hodně i s fusakem, jen mi lehce za těch 17 měs. vyšisoval. Ale mám černošedou látku, možná kdybych zvolila jiný materiál....no nevím, asi šisují všechny. Jak se zamiluješ do Jané, jiný nebudeš chtít :c:

In reply to by Helinka

Jedno léto korbička přežila bez vyšisování, ale boudičku měla černou. Kupodivu pod ní vůbec nebyl hic. Te´d mám sporťák, boudička je šedá, léto zažije celé, tak jsem zvědavá, jestl vyšísne. S tím sněhem a nerovností terénu souhlasím. Fakt spokojenost. Jsem na vesnici, žádné chodníky, louky, pole. V Polsku bych ho koupila za jediného předpokladu.. že budu bydlet pár km za hranicema.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka