Konecně na kontrole :-)

19.10.2007

Ahoj maminky, tak už mám za sebou kontrolu na kterou jsem se tak moc těšila.No a už jsem teda ve 13tt a ne ve 12tt jak jsem si myslela já.Veliký už jsme 9cm a pěkně jsme spinkali :-) a změnil mi i termín porodu ze 4.května na 27.dubna.Tak jen jak budu moc jsem dám fotečku z utz. :-)

In reply to by Anuška (neověřeno)

ne jeste mimi nemeril ale podle fotecky je veliky 9cm.No me nemavalo :-(( no me brali krev hnedka na zacatku.Takze tekda me to ceka az 14.listopadu.Ale zajimavy je ze jsem mela uz v karte napamo ze jsem v 15tt a pak to musel predelat na 13tt to by me zajimalo kde ten 15tt vzal??!! :-)

In reply to by Anuška (neověřeno)

no to mi ani napovidej ja celak mesic a 2dny nez jsem sla dneska na prohlidku a ted budu cekat dalsi mesic. A pupik mam malinkatej na to jak je mimisek velikej ale to za chvilku prijde :-)

In reply to by Anuška (neověřeno)

no ja jsem si je uz chtela taky poridit ale nekde jsem cetla ze dotoho jeste muzu bejt malinka protoze to je jenom na vetsi pupiky tak ze si mam radsi tedka koupit kalhoty o cislo vetsi ze to bude lepsi.No a bojim se ze bych do tech tehotenskej mohla treba stloustnout a co pak s nima.

In reply to by Anuška (neověřeno)

No ja jsem mela 61 nez jsem otehotnela a doma se vazim kazdej den a mam tak 64-65jak kdy ale vazila jsem se u setry a tam jsem mela i s kalhotama 67 no coz se mi teda moc nelibilo!!!Pridat mi 2kila no hruza :-))

In reply to by Anuška (neověřeno)

No ja chci zacit chodit naplavani tak jenom doufam ze mi to vyjde od pristiho mesice.No ja uz mela 70 kdyz jsem byla na intru tak jsem nemela skoro zadenej pohyb.A jeste jsem nabrala 2kila diky praskum a pak jeste 2kila kdyz jsem byla po operaci.No ale byla jsem rada za mam tech 60 a znovu se pak dostat na 60ku bude tezky.

In reply to by blondyna

Já se byla na těhu kalhoty dívat a přišly mi obrovitánský. Mě začínají být moje kalhoty těsný a kdybych si koupila těhotenské, tak z nich vypadnu. Takže vytáhnu ze skříně kalhoty o číslo větší a uvidím, jak dál porostu. Nebo si prostě budeme muset koupit lacláče, ty jsou velikostně flexibilní:-)

In reply to by Borůvka

No co jsem tady tak ptrecetla tak zacinaj mimca kopat okolo to 17tt zejo nemilim se?? tak to mam jeste mesic cas no ale jisty je ze o vanocich uz bude kopat urcite.Hele nevadi ze jeste beru vitaminy co jsou do prvnich 3mesicu ja to nevedela.mam tam asi jeste 3??

In reply to by blondyna

S tema vitaminama to urco nevadi, ale ted se rika ze vitaminy pro tehu jsou zbytecny ze je mnohem lepsi jist prirodne pripravene vitaminy a to hlavne zeleninu.. a kdyz budes takhle jist prirodni vitaminy a ne vitaminy z lekarny tak budes mit pry i lepsi materske mleko..

In reply to by Borůvka

no na me byli nejvic atraktivni prsa no a ty sly taky dolu :-) ale co ted si nemuzu stezovat protoze je mam vetsi nez kdy jindy :-) to bylo to prvni co mi zacalo rust kdyz jsme se dozvedeli z testu ze jsme tehotny ale az moc rychle rostly ale ted uz se nastesti zastavily.

In reply to by petra.h

no to ja nevim kolik presne mam nasla jsem starou latkovou prsenku tak ta tedka semnou roste.Ale ze zacatku jsem nosila zvedacky a to byla desna bolest vzdycky kdyz jsem ji po tech 8hodinach sundala ale tedka kdyz sm doma tak ji nenosim jenom kdyz nekam jdu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka