vcerejsi KO ve 39+1

17.03.2011

ahoj vsem,tak se hlasim,vcera jsme byli na prvni kontrole v porodce,a byla jsem docela zklamana,ne z pristupu lekaru ale z toho ze otevrena jen na jeden prst,a ze se nic jeste nedeje,ale desne mi tvrdlo vcera bricho,a nejspis jsem mela vecer prvni poslicky,ktery jsem celkem tezce rozdejchavala...a rano jdu na zachod a a a zatka oddsla...tak snad uz to nebude na moc dlouho...

tak to už máš za pár. Já jsem porodila 2.3.2011 malého,měl 48cm a 3200g,porod byl v 38tt císařem,,měla jsem spinál. Tož užij si zbytek těhulkování :€O: a opatruj se

In reply to by MiBa

No tak to mas taky prdelinku malinkou,gratuluju...no ja jsem v ocekavani a porad krome toho stalyho desnyho tvrdnuti a menstruacnich bolesti nic...takze hura a 9mesicu jeste jednou:-)

In reply to by Iva.a.anka

já se pokouším marně vložit foto plus něco o porodu do deníčku. Nechápu to,proč můžu jen psát komentáře a zbytek už nejde načíst :( Jinak malej je na Bebě,chudáček malej,měl prdíky,ale mám pocit,že je po ní hladovej. Nutrilon ho zasytil asi víc,ale teď se už aspoň nekroutí. Jinak je to zlato :) zato o našem debilním psovi nemůžu říct totéž,štěká jak debil,když někdo zaklepe,nebo přijde a malýho zbudí. Dostává sodu a je asi fakt tak blbej,že nechápe proč dostává novinama za štěkání a stejně štěkat bude.

In reply to by MiBa

Tehle problem mam taky,taky mi nejdou vkladat fotky,jen malo kdy.to jsem chtela dat fotky z tehu foceni a ono nic. Neboj kdyz bude hladik tak si zakrici...a debilniho psa mame taky,ale zvladnout se to bude muset.

In reply to by MiBa

No tak to mas taky prdelinku malinkou,gratuluju...no ja jsem v ocekavani a porad krome toho stalyho desnyho tvrdnuti a menstruacnich bolesti nic...takze hura a 9mesicu jeste jednou:-)

Nechci tě plašit, ale posly mám od 35tt, tvrdnutí od 20tt a zátka mi odešla kolem 36tt a pořád nic.. Už přenáším a zítra vyvolávačka.. Mám za sebou 2 hamiltony a pořád otevřená na 1 prst, čípěk je téměř pryč, ale pořád ten drobet čípku co zůstal malého drží.. Moc ti přeju, aby jsi to měla rychlé a po odchodu zátky jako každá jiná rodila do pár dnů :qu: Já jsem prostě jen EXOT, ale jen píšu aby jsi věděla, že ne vždy to znamená hned porod. Držím palečky a jen co bude malej venku, písnu ti :///:

In reply to by vercav

Ja vim,uz jsem zjistovala taky od kamaradek a u kazde je to jinak,samozrejme bych chtela patrit do te pulky rychlejsich ale ja o tom nerozhoduju,ja si spis rikam ze je toho plno najednou,bricho jak kamen uz druhej den,vcera me dr prostouchla,prvni poslici a po ranu zatka...je mozny ze tady budu plasit jeste v dubnu,jen mam ted tak nejak radost ze se neco zacalo dit...ja verim sobotnimu uplnku :-D

In reply to by Iva.a.anka

:C]]: ten pocit, že se něco začíná dít, moc dobře znám :///: tak se drž a doufej, snad budeš opravdu v té rychlejší verzi těhulek a jak říkáš, úplněk v sobotu to jistí - já jsem taky citlivá na úplněk, tak bych taky třeba sama od sebe rodila.. Kdo ví.. :metal: tak porodům za úplňku zdar :°: :ww:

In reply to by vercav

To jo,pockej se o uplnku vsechny rozrodime a zbytek breznatek bude na svete...tak to drzim palecky at to vyvolani zvladnete bez jakych koli problemu a jakeho koli bolenicka...ja se modlim abych mela vsechno prirodne...a je mi jedno jakej den...

In reply to by Iva.a.anka

jsem doma - nemaj místo v porodnici :( Zítra prý 100% nástup. Do rána přijelo rodit 10 rodiček.. No, nechci to vidět zítra....... ten úplněk bude fakt mazec.. A já se tak těšila, že se tomu úplňku vyhnu a budu v klidu rodit jen já, popř. pár dalších.. Takhle nsá budou hodit z hekárny na box a z boxu hned riflovat na šestinedělí... Božínku, že já si vždycky vyberu tak super datumy... :dance: Tak se drž a třeba zítra porodíme spolu :C]]:

už by mohlo něco znamenat :qu: To už nemůže dlouho trvat á budeš mamka :-) jsem zvědavá,jaké budete mít míry :-)

In reply to by sonislavka

Ja si taky rikam ze uz by to mohlo byt...protoze tvrdnu jak o zavod...a tesim se na mrnouska...mi letos ani nedochazi ze budu mit narozky,ten nej darecek me ceka,a nosim ho u sebe zabalenej.

Já mám zítra první termín a ještě nemám odejítou ani zátku, ani mi nekleslo břicho a jediný co mi je, že na záchodě brečím bolestí, protože mě to sezení na něm děsně bolí,.,chodím jak kachna,.,
Tak si vedeš daleko líp než já,.,uvidíš, že zachvilku už porodíš,,.,

In reply to by Bjhujk

Pupik mi taky neklese jen tvrdne o 106. Tak si rikam ze toho je docela dost najednou tvrdnuti,prvni poslici a zatka. Mi mame termin pristi utery,a blizi se uplnek a ja na nej trpim,nemuzu pri nem ani spat,tak bych se nedivila kdybych pri nem i porodila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to drzim palecky at dopadnete v porodce lip nez mi. Ale pak se to muze behem par hodin otocit. Nerekli nic,vahu a vysku mi naposled rekli ve 30tt a od te doby mi jen po hmatu rikaj ze to bude macek...tak to me celkem prdi,ale zase ty posliky a tu zatku vidim nadejdne,jeste kdyz je to takhle zasebou,aposlicci poprve.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky