Alergie

16.03.2011

Holky, prosím o radu. Jste některá alergička?? A už " prskáte" ?? 8)
Já jsem zjistila, že jsem alergik téměř na všechno, loni... po nepodařeném těhu ( revize 2.3.2010)...
Te´d už jsem těhu 15+0.. Asi něco začalo kvést - nevím tedy co ( možná jehnědy)... a já od dnešní noci jen kejchám a z nosu mi teče jak z kohoutku.. ( včerejší slunečné odpol jsem trávila na zahradě..,tak jestli jsem něco natáhla ;) )
Volala jsem alergoložce..a ta mi řekla ať si trpím,no... že bohužel nic nemůžu..až prý ve třetím trimestru..
Máte nějaká nějaké zkušenosti??? :) :)
Děkuji za info, papa

:°: děkuji za odpovědi, holky. vyzkouším ty homepatika.. Objednala jsem se k jednomu dr. do Plzně..Jedu tam v pátek, tak jsem zvědavá co mi řekne. Pěkný den vám přeji, papa :) :)

ahojky, mě už taky teklo z nosu ale dneska to přestalo, mě a synovi 2 roky to začalo přesně v neděli. Já jsem dneska 6+5 a těchto pár dnů jsem claritin brala......beru ho při obtížích. Moje alergoložka mi řekla, že ho mám brát celý těhotenstí ale moje gyndařka mě ukecala ať ho neberu, tak sem ho brala jen při obtížích a teď to udělám stejně.

Ahojky, já jsem taky silnej alergik, astmatik, atopik egz. a čekám kdy to na mě padne. Já mám problémy s dýcháním v průběhu celého roku tak že používám dejchátko. V listopadu jsem byla na alergologii a doktor mě chtěl začít léčit ale protože jsem plánovala mimi tak jsme to odsunuli. V dubnu jdu na další testy na alergeny. Řekl mi co můžu brát při potížích ale já se snažím obejít bez všecho. No uvidíme co v létě. Přijde mi jako blbost že ti dr řekne že si nemůžeš nic vzít pokud to máš opravdu silné.

tak já jsem taky alergik na všechno.Letos jsem ještě netačla,ale čekám to každou chvíli:-)V těhu jsem taky trpěla.Jak jsem přišla z venku vlítla jsem pod sprchu.To mi trochu pomáhalo.Tak si to užij a přeju,ať letos všechno odkvete co nejdřív :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky