přenáším :(

16.03.2011

Ahoj chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost se zátěžovým oxytocinovým testem???čeká mě ted v pátek mám stoho docela strach sem prvorodička a přenaším už pomalu 8 dní :\/: slyšela jsem že ten test by měl snad i porod vyvolat,ale mě by zajímalo jaké je opravdu procento,že tento test porod vyvolá? předem moc děkuju za rady :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A muzu se zeptat kam napichavaji tu inuzi je mi jasne ze do ruky ale tam jak se normal odebira krev?mám hroznej strach uz od malicka z jehel :\\:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak to já sem takovej srab,že když sem utěhotněla a začela chodit na kontroli ke svoji dr. a skoro pořád mi brala krev koupila sem si emla naplast je to znecitlivujici naplast sou tam dve a stalo to asi 200kč a po druhé když sem tam šla lepenky sem bohužél nesehnala jejich vyrobce má nějakej výpadek tak sem si koupila emla krem jako je to nejakejch 5g a stoji to 718 kč takze docela palka ale je to opravdu dobra vec vubec nic necitis proste pecka :) ale má to nevyhodu musis si to namazat hodinu pred zakrokem aby to pusobilo ale tu hodinu vzdycky oželím :-D takže myslíš,že když si to napatlám tam jak berou tu krev že to bude v poho ju?ptz me zase nekdo rikal ze snad tam k zapesti se to pícha :(

Ahoj já jsem měla termín 9.12. a na tenhle test jsem šla 17.12. dají ti něco jako kapačku a tím zjistí zda jsi připravena na porod mělo by ti to vyvolat poslíčky či kontrakce, ale mě to nezabíralo tak mi dali ještě injekci i 18.12 a pořád nic.. 20.12 jsem nastoupila do nemocnice že mi to vyvolají jinak tak do mě dávali čípky, píchali mi injekce a děloha nespolupracovala, od 13h mi začali bolesti po 5minutách v 18h už jsem nemohla vydržet bolestmi tak musel malej císařem, jinak celej de jsem měla jako kapačku ale nevím co v tom bylo to aby mi to vyvolali a fakt mi nic nepomohlo.. ale ten zátěžovej test je v pohodě trvá asi 30min a na monitoru se ukazují kontrakce jestli to pomohlo, ale fakt to nic není.. jinak jsem taky přenášela ale pak to uteče, nám budou za týden 3 měsíce :o)

Ahoj,
já s testem zkušenost nemám, ale pravděpodobně mi budou porod zítra vyvolávat.. Mimčo mi tlačí na ledvinu, tak je to dost bolestivý :( Myslím, že délka porodu záleží i na tom, jestli jsou zralé porodní cesty, tzn. jestli máš zaniklý čípek nebo jsi stále zavřená...? Asi to i trochu víc bolí, když nejsou cesty ještě připravený :? Snad nepíšu blbosti :D Ale oni nenechají přenášet dýl jak 10 dní, ne? To si neumím představit takhle dlouho přenášet.... :|€|:
Ale neboj, na konci se dočkáme miminka a na to všechno předtím zapomeneme, aspoň já v to věřím ;) Přeju Ti, ať to máš rychle za sebou a mimčo brzy v náručí :k:

In reply to by Pomněnka

Ahojky no mě v porodnici řekli,že pokovad bude miminku v bříšku dobře nechají přenašet i 14 dní :\/: což se mi teda zdá,že je moc dlouho :( hlavně už bych to chtěla mít za sebou už mi i ten pupek docela překáží všechno máme doma nachystane a miminku se porád nechce :\/:
Na zítra ti držim palečky at je všechno v pořádku a hlavně at ste ty i miminko zdravoučky :€s€: a přeji ti aby si to měla co nejdřív za sebou a měla u sebe mimi :girl: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka