dnešní 4D ultrazvuk + včerejší poradna

15.03.2011

Ahojky tetky,

tak jak jsem slíbila že dám vědět jak na 4D tak náš miláček se rozhodl že prostě nebude spolupracovat a neukáže nám nic jiného než jen to že je chlapeček a má moc hezké nožičky. Jak paní Dr. najela na hlavičku tak než to přepla na 4D což byl opravdu mžik tak náš Michaelek hned nastrčil to jeho prdítko. :) takže ze 4D mám pouze kraťoučký video nožiček a paní Dr. byla tak moc hodná že řekla že nic platit nebudeme a objednali nás na 5.4. kdy bude mimi větší a nebude mít tolik prostoru se hýbat a dávat si ručičky atd.... Jinak jsem dnes aspoň slyšela jak malému bije srdíčko a bylo to krásné. :) Tak doufám že to toho 5.4. bude lepší. Jinak paní Dr. si dělala srandu že to je malý akrobat neboť ani nechápala jak je v bříšku různě stočený. Zkoušela do bříška jemně šťouchat aby se malý otočil ale prostě hlavička tvrdohlavá po tatínkovi a nic s ním nehlo. Tak uvidíme aspoň mi udělala normální ultrazvuk tak babička viděla prďouska aspoň takto. Jinak včera jsem byla v poradně mimi je v pořádku, my krásně prospíváme, dostala jsem pochvalu od sestřičky za váhu že nepřibírám že je to fajn. Jiank tlak jsem měla 90/55 tak si dělali srandu že už asi umírám :) ale tlak mám normálně nízký ale tohle už prý bylo moc ale mě bylo dobře. Jinak příští týden se mám objednat na cukrovku i přesto že žádné nálezy nikde nemám prý teď už chodí všichni tak se mi na to vůbec nechce. No tak se mějte moc krásně a uvidíme co ukáže Michaelek v dubnu už za 20 dní. tak krásné těhulkování. Hela a Michaelek (nezbeda a malý lump)

In reply to by Bohumíra

Ahojky jojo už jsme byli na 4D a ultrazvuk dopadl výborně vkládala jsem fotečky ze 4D tak se můžeš podívat. Drahoušek se umoudřil a ukázal se nám :) bylo to úžasné já i mamina jsme byli naměkko.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo je to můj maličký lumpík a tvrdohlavka no jo celej tatínek to je jasné :) No ale můžu říct že máme krásné dlouhé nožky :s: Jojo paní sestřička se mi smála že už umírám ale furt lepší nízký než vysoký. A to jsem si předtím zhřešila a dala si ledovou kávu tak to mimískovi neublíží ale měla jsem na ní děsnou chuť. A přesto tento tlak krása :\x: Maličký kope o 106 a já jsem taky v pohodě až na tu začínající únavu tak nic neřešíme.

Ahoj Helo,
to je rošťák, přesně vím jak se cítíš.. těšíš se na obličejíček miminka a ono - noha, zadeček atd.. také to mám za sebou. Když jsme byly na měření tak mudr. přepla na 4D a mám krásné fotky nožiček a zadečku ;) takže mi tu holčičku už fakt nikdo nevezme. Neboj podruhé na tebe i mrkne ;) :) , jinak na cukrovce jsem byla předevčírem.. ble fuj ble, ale dá se to vydžet. Nejhorší je to čekání tam. Já zkoušela, to že tam mám muže a že mě pohlídá jestli fakt nemůžu.. nemohla.. krásné těhulkování :a:

In reply to by L.e.n.y.

Ahojky Leny, jojo je to rošťáček. Snad to příště výjde. My máme krátké video nožiček nic víc :s: Jojo taky nám paní Dr. potvrdila že to je opravdu klučík. No s tou cukrovkou bude problém protože jak ráno vstanu tak mám hroznou žízeň a hlad a jak se do chvíle nenajím tak se pozvracím takže se obávám že budu blinkat :( ale tak uvidíme. Tak pohlaď maličkou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Lucinko, klidně bych Vám to vyšetření na cukrovku přenechala nechce se mi tam čekat. Jojo je tvrdohlavý po tatínkovi. No Michaelek vždy na ultrazvuku mával ručičkou a teď na nás pěkně prděl doslova. tak to my jdeme o čtyři dny později po Vás. No já se mám objednat příští týden prý aby to nebylo moc brzo takže je možné že stejně půjdeš. Ale tak uvidíš když ne tak ti tiše závidím mě se tam nechce. taky jdu za 4 týdny na Ko protože nemáme žádné komplikace tak prý stačí za měsíc. tak pápá a mějte se krásně.

To je super doktorka, takových se už moc nevidí :one: Sice se to teď nepovedlo, ale za chvíli uvidíš mrňouse zase :qu: Teda já si říkám, že mám nízký tlak, ale na tebe mám hodně daleko...brrr, alespoň že ti to nedělá žádné problémy. S tou cukrovkou mě tak napadlo, už máš za sebou třeba internu? Já teda teprve zubaře a nevím, jestli na tu internu mám vůbec chodit, minule mi změřili tlak...???

In reply to by Magla

Ahojky o interně vůbec nic nevím. Jen mi Dr. říkal že mám jít k obvodnímu pro razítko do průkajdy a k zubaři. U zubaře jsem ještě nebyla. Jojo byla úplně úžasná a tak strašně příjemná fakt super kdyby bylo takových Dr. víc bylo by veseleji. Nene problémy mi to nedělá normálně mám tlak 105/60. Jojo aspoň jsem viděla mimíska tenhle měsíc 2x pak v dubnu a v květnu znova tak to nakonec vyšlo celkem fajn.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo zkrátka je to lumpík po tatínkovi já jsem taková nebyla prý jsem byla úžasné miminko a samostatné. No nám to vychází na začátek 25 tt tak uvidíme. No já jdu na cukrovku a to mi bude v dubnu 22 let. Prý teď už chodí úplně všichni. Paní Dr. říkala že máme hotového akrobata že ani nechápe jak je tam stočený. No tak to doufám že mi po tom bude dobře protože půjdu ještě do práce tak to by nebylo zrovna moc príma. No Michaelek mi zatím příjde že má povahu celou po tatínkovi tvrdohlaví a srandista takže uvidíme. No a jestli je maličký celý po tatínkovi tak se neukáže ani v dubnu. Ale uvidíme. Tak krásný sluníčkový den a pohlaď pupíčka.

Ahoj Helenko, tak to je teda ale rostak a ulicnik :s: :00: dobre je, ze vas to teda nenechala zaplatit, to bylo od pi. Dr moc hezke :one: kazdopadne, na priste drzim palce, aby bylo videt vice...me Dr taky rikala, ze to mam zkouset od toho 26tt dal, protoze ne vzdy se zadari...moc jsem nechapala, co by se nemelo zadarit, ale jak u Tebe ctu, je mi to uz jasne, co tim myslela :s: :s:
S tim nepribiranim me moc neprovokuj, vis, jak na to trpim :€m: :€m: :€m: za to me ta vaha roste fakt pred ocima..mam pocit, ze i kdybych drzela hladovku nebo polykala jen vzduch, tak proste priberu :00: ma se pribirat tak pul kila za tyden a me to ted skace hejdum pejdum!! :w: :? ale tohle uz jsme resily, tak uz mlcim :s: :#~:
Na cukrovku jdeme take, na konci brezna :00: ale prej to nic neni, tak jsem na to NIC zvedava :s: :?

In reply to by Marsseilka

No to nic znamená že večer se nemůžeš moc najíst aby se ti neproukázal cukr a ráno na lačno jdeš do laboratoře odeberou ti krev dají vypít cca třetinku strašně sladkého nápoje dvě hodiny čekáš s prominutím jak trupka a po dvou hodinách ti znova odeberou krev. Takže pro mě to zas tak nic není docela mě to prudíčkuje. Jojo mimísci mají více místa v bříšku a tak se mohou různě otočit a pak není nic vidět my máme nahrané jen nožky kraťoučké video a to sem vkládat nejde takže popřípadě jen na facebooku. paní Dr. byla úžasná fakt skvělá. Uvidíme jestli se ten raubíř do dubna trochu zklidní. Tak pápá a krásně těhulkuj.

In reply to by Hellen123

Ja vim, bylo mi receno, jak to probiha...ale ne kazda to zvlada bravurne, tak to jsem myslela tim NIC....normalne mam stredy volne, ale do konce brezna suluju za kolegu, kterej uci 8h!!!! :r: takze v tu posledni stredu sup hladova na 7h rano na test, pak tam jiste zkolabuju pri cekani a umru hlady..a pak me bude vesele cekat uceni az do vecera, coz asi nepreziju :r: :00: V kolikatem tt budes na tom zacatku dubna??

In reply to by Marsseilka

budu začínat 25 týden takže se obávám že mě objednali ještě stejně moc brzo ale tak uvidíme. Jinak mě na té cukrovce vadí to čekání tam o hladu o nic jiného by mi ani tak nešlo. Ale když vím že třeba kamarádku objednali na 10:00 tak to si fakt nedovedu představit být někde do 12:00 ohladu. No uvidíme příští týden si tam mám zavolat a objednat se. Tý jo tak to budeš mít pěkný mazec teda. Tak pak velikou sváču do práce a neboj ty to určitě zvládneš jste na to dva :)

In reply to by Hellen123

No, tak uvidis....mozna, ze to jeste brzy bude, ale treba uz to nebude tak "hrozne" v tom smyslu, ze se uz nebude tolik mihat a kroutit a ukaze se lip :h: :one: no, to se divim, ze na cukr objednavaj i takhle dlouho? co jsem slysela, tak nejcasteji prave na tu 7h, aby to nebylo s tim hladem tak hrozne...no, to bych fakt asi zkolabovala, se nedivim nekterym tehulkam, ze je to pro ne zahul :00: :? ja si sebou vezmu krizovky a malou svacu a uvidim, zda to zvladnu a hned jak to pujde, se najim, abych nepadla....a dnes...to bude fakt makacka...ja vubec nevim, co s nekteryma zakama delat...precijen se do toho kolegovi michat nechci, s prckama je to snadne, ale s tema absoloventkama tezko neco udelam..tak si asi budou hrat pro radost a pracovat na nedostatcich, ja budu poslouchat a pak je pustim, protoze, co s nima, ze.. :00: ale je to fakt dlouhy :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Juchuuu, ja to prezila :s: :one: ale bylo to neskutecne dlouhy :00:
jeste 2x to musim zvladnout :r:
Nu, tak uvidis, na kdy Te objednaj a jak to dopadne...jen Dr uposlechni :one: taky si neco sebou vezmu... ;-) k jidlu myslim :s:
Co se tyce tekutin, tak u me v pohode a sladke miluju, tak si rikam, ze to proste musim zvladnout....jen premyslim, v cem sebou povezu ten ctvrt litr horkeho caje :? nemam termosku a kvuli tomuhle si ji fakt kupovat nechci....budu muset nekde splasit, nu :?
Jinak jsem se dnes konecne objednala na 4D, pujdem za tyden ve stredu :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo uvidíme stejně pokud by mě objednali někdy na 10 hodinu tak to odmítnu a nepůjdu tam :) nebudu trápit maličkýho tak dlouho hlady no příští týden tam mám zavolat tak uvidíme. Stejně je to ale hrozné že mu tam do bříška pošlu nějakou hnusnou sladkou blbost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

však my taky přesně takhle neboj. Taky se můžeme nasytit až po druhém odběru. A prosím tě krev ti brali z prstu nebo normálně jako klasický odběr krve.

In reply to by Hellen123

krev mi brali klasicky z paže.. celkem dvě zkumavky. první před " nápojem" druhou po těch dvouch hodinách. a dali mi vypít glukózu kterou měli tam. přeju moc ať vše zvládneš, pokud máš takovéhle problémy po ránu. Mě strašili, že pokud to vyzvracím budu muset znovu :O

In reply to by L.e.n.y.

aha tak třeba na potřetí to vzdají :) až se jim pokaždé pozvracím. né já to určitě zvládnu ale trošku obavy z toho že mi bude hodně špatně mám. Aha takže zase budu vypadat jako feťák :qu: mám vždy po odběru krve modřinu na celou ruku kromě odběru od naší sestřičky z gynekologie ta je perfektní. Tak uvidíme. Děkuji ale my to s maličkým zvládnem budem silný

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nebooooj....my vime, ze mezitim nic nesmime...ale doporucili nam, at si sebou neco vezmem, abychom nepadli pak, az bude po...takze to vsude probiha stejne, zadny strach :s: :one:

já byla na 4D v minulém těhu ve 24tt a dr říkala, že je to brzo-že je tam ještě moc vody a dítko menší, takže to bylo takové rozmazané a Vojta taky nespolupracovat-stále měl ruku před obličejem, pak se otočil zadečkem a bylo po. Šla jsem se ven proskočit a napít kapučína, aby se zavrtěl a pak jsme to dodělali.
Teď se chystám až asi ve 27tt, tak snad to bude lepší. A pokud to výjde, tak vezmu i mojí mámu s sebou, protože pro ní to bude úžasný zážitek .-)))

jinak gratuluju k výsledkům-já jdu do poradny zítra a za měsíc jsem přibrala tolik, že se to budu stydět říct .-))

a na cukrovku se chystám za týden-nic to není-jen tam člověk trčí jak trdlo .-))

In reply to by Kylli

právě že tam člověk tvrdne a to mě na tom štve je to hrozná ztráta času. Takže z tohodle důvodu mi to vadí. Tak ať máte dneska samé dobré zprávičky. No uvidíme nám to na příští termínek vychází taky na 24+0 tak jsem zvědavá. Jak to výjde snad jo oni mě totiž objednávají mimo dobu protože mají plno tak se mě tam vždy pokusí někam vtěsnat. No u nás se snažila tou sondou ho pošťouchnout ale ani se nehnul lumpík. Prostě nám ukazuje jen nohy a pindíka. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka