Alergie na kravské mléko

14.03.2011

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Malé teď ve 2 letech zjistili alergii na kravské mléko, co to pro mě tedy znamená. To jako nemůže vůbec nic co je z mléka? A taky mě zajimá, jestli to může zmizet nebo se to s ní potáhne celý život. Děkuji za rady. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,můj kluk to měl taky. Nesměl žádné mlíčné výrobky ,protože jsme to měli od mala tak mohl jenom speciální mlíčko od nutrilonu. naštěstí mohl sojové výrobky,jogurty atd. Až si zvykneš uvidíš že to jde. Jinak mu to zmizelo po 3 roku. s tím co může a co né by ti měli poradit na alergu nebo tě někam poslat. My chodili do výzkumného ústavu v brně a tam nám radili co a jak.

:a: já mám alergii na kravské mléko mám ji už od mala a už jsem si na to zvykla :( projevovalo se mi to bolestmi břicha nesmím vlastně skoro nic např jogurty sýry máslo apod hodně hřeším ale pak taky trpím :( moc držim palce at to máte jen v dětství a at to věkěm opadne :one:

In reply to by ledňáček

to ti fakt rekla jo?to se teda divim ale tak je to mozne ja to mam ve velkym stadiu :( sladkosti typu cokolada apod taky nesmim :€\€: kupuju si susene mleko pro alergiky maj ho v lekarne :( ale jinak rikam hřeším a to dost ale fakt pak lituju mam bolesti...tak mi na to vlastne i prisli tenkrat měla jsem šílené bolesti tak mě odvezli a zjistili mi tohle :( a co Vám mudr rekla ze presne nesmite?

ahoj nevím o tom nic jen sem se chtěla zeptat ono se to nějak projevilo a jak? a to až ve 2 letech do tý doby bylo vše v pohodě jo? :?

In reply to by luciekres

když byla menší asi 9měsíců, tak jí ty testy nechala udělat dětská doktorka a ty byly negativní, a teď nás poslala na alergologii a tam jí vzali krev a zjištovali jestli náhodou není alergická na nějaké jídlo a zjistili že na kravské mléko. Projevuje se to častými průjmy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky