Co je toto za rýmu?

15.03.2011

Ahojte holky, malá už má tak pátý den ucpaný nos. Přes den dýchá normálně, za to v noci hrůza. Má úplně ucpaný nos s tím, že nic neteče. Do dneška jsem kapala libenar, protože ani nic neodsaju. Ráno má vždycky úplně vyschlo v nose a krvavé šušínky. Tak jsem jí to dneska vytírala šparádlama do uší a měla jsem je úplně od krve. Tak nevím, mám jí začat kapat něco na rýmu nebo čím by to mohlo být. Zkoušela jsem jí přikrývat postýlku mokrým ručníkem, jestli nemám doma třeba sucho, ale ani to nepomohlo. Díky za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak dneska vnoci jsem taky s malou nespala. Přes den je to dobrý-občas zakašle, ale vnoci kašle pořád. Odsát jí moc nejde. Musim odsávat opravdu dlouho abych něco odsála. Asi před týdnem byla šíleně zahleněná a pomohl jí sirup Mucoplant. Po týdnu se z rými dostala a jen trošku pokašlávala. Myslela jsem si že je to dozvuk z té rými a zahlenění. No a po 4dnech se jí to nejspíš vrátilo zpátky :-(. Dneska sní jdu k doktorce. Chci aby jí poslechla. Má i nažloutlou rýmu, takže asi dostane antibiotika do nosu. Budu chtít od dr udělat test CRP. Snad jí dá něco, co jí pomůže. Aby toho nebylo málo, tak začal kašlat i Ondra. Ten má zase suchej dráždivej kašel. Tak ho k dr. vezmu taky ať ho poslechne. Od pátku do soboty do večera měl vysoké horečky, které přešli jako by nic. Potom byl až do včera v pohodě a dneska vnoci kašlal a nyní taky docela dost kašle :( :a:

In reply to by Myška

ahoj, díky za optání :-). Naštěstí maj oba průdušky čistý. Markétka dostala natibiotické kapičky do nosu. Oba potom vyfasovali Mucosolvan 2x denně, Ditustat na noc, Fenistil (na zmírnění otoku nosní sliznice) a koupila jsem psí sádlo. V noci už to bylo lepší. Malá se vzbudila v 22hodin a nemohla se nedechnout jak byla zahleněná. Tak jsem jí odsála a znovu namazala psím sádlem a potom spala celou noc :-). Snad jim to pomůže a bude líp :a:

My byli včera u doktora. V noci mu v nose bublalo, ale neodsálo se skoro nic. Sprejujem mořskou vodou (Sterimar) a to vždy zabralo a teď ne. A dr ho prohlídla a řekla, že má nateklé sliznice v noce, tak jsme dostali polykací kapky Fenistil. Nemůže to být i u vás?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky