Jsem tu z cvičení!!!

28.03.2008

:cc): :cc): :cc): Nazdárek holčiny!!!Tak jsem už doma a můžu říct jen jedno slovo Paráda :///: :one: :///: .Jsem úplně zničená,snad všechno mě bolí,ale mám ze sebe radost :qu: .A myslím,že mimísek je taky rád,že se tak pohoupal :\x: .Tak jsem si to rovnou předplatila a budu chodit pravidelně :h: ,ale vyhládlo mi z toho :hu: !A co je tady nového? :a: :a: :a:

Tak to je fajn, že sis dobře zacvičila ;) To chodíš na nějaký těhotenský cvičení? Protože u nás těhotenský cvičení vypadá poněkud jinak :s: :s: :s: My hýbeme tak akorát prstíčkama na nohou, že by to nezničilo ani úplnýho nesportovce :ww:

In reply to by Zuzu

:cc): :cc): :cc): na balónech,s gumou a s malým balónkem :qu: Trvá to hodinu,ale je to fakt takové živé :\x: ,vede to porodní asistentka,tak snad ví co dělá :one: Jsou tam těhulky ve všech stádiích,tak je to v pohodě :///: . :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Jo tak něco takovýho bych taky brala. To naše vede rehabilitační sestra, takže je to spíš takový protahování a uvolňování než posilování. No ale zítra mám termín, tak už je mi to stejně jedno :s:

ahoj tady nic moc, ňák to tady vázne. Tak se jdi posilnit a přijď pokecat. A co budeš papat? Já se totiž nemůžu rozhodnout co si mám dát. Hlavně mi nepiš že všechno :s: :s: :s: Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka