Vaše krásný mimča :-)

14.03.2011

Holky, nějak nestíhám sem zavítat dostatečně často, abych mohla všem odepisovat, jak máte krásný miminka. :00: Přibylo tady docela hojně foteček s mimískama, jak vám krásně rostou a dělají pokroky, tak vám všem zde hromadně píšu - miminka jsou nádherná a očividně zdravá a šťastná! :c: Taky nám Davídek hezky roste a dělá pokroky a jen samou radost, ale zatím nemám moc času sem dát fotky, tak snad brzy...Mějte se krásně a užívejte si přicházejícího jara při příjemných procházkách s mrňouskama! :a:

kdyz si clovek vzpomene,jak jsme tu v tehu byly nalezle furt! :€Ss€: ...zivot se nam prevratil naruby,ale krasnym zpusobem :h: !Jen at nam dal ta nase zlaticka tak krasne rostou a jsou zdrava! :dance:

In reply to by vejawa

To je pravda! :s: V těhu jsme samou nudou a nedočkavostí už nevěděly co sem ještě napsat a teď se o nudě ani nedá mluvit. Život se opravdu úplně změnil a není to jen starost, ale i radost. :///:

Už se těším na tvý fotky malího, no já si spíš užívám klidu když babička vozí. Můžu si jít třeba lehnout nebo vysmejčit celí byt, ještě že ta babička je blízko.

In reply to by vercasp

Mám to podobný, jen ta naše babička (moje tchýně) nevozí, ale zase nám vaří, takže skoro vůbec nevařím. :///: Naštěstí si skvěle rozumíme, takže mi to, že bydlí ve stejné vesnici vůbec nevadí a rády se každý den vidíme. Taky bych to každýmu přála... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka