Jízda na kole v těhu

14.03.2011

Holky co říkate na jízdu na kole ,myslím si že by to neměl být problém co?
Vysralo se mi auto :-))) tak mi nic jineho nezbývá než v naší dědince jezdit s kopcu do kopcu na kole:-))

Ahoj, já za sebe říkám, že to problém rozhodně není. Jo, můžeš spadnout....a taky když půjdeš pěšky tě může srazit auto, cyklista, v noci můžeš spadnout z postele, uklouznout ve vaně.... Pokud jezdíš "normálně" a jsi v pořádku, jezdila bych dál.
Já jezdila až asi do 6. měsíce, ještě nějak v pátém jsem jela 17 + 17 km do sousedního města a zpět a dobrý. Tady po městě jsem jezdila běžně.

Ahoj, pokud nejezdíš po kočičích hlavách, drncákách a nespadneš a nejezdíš jak ďábel. Nic se nemůže stát. Já jsem to měla od nádraží do práce necelé 2 km tak jsem jezdila tuto štreku na kole každý den do 6,5 měsíce. Pak jsem si na 14 dní nechtěla už kupovat uschovnu na kolo a musím říct, že jsem byla víc nadřenější z té chůze a zničenější než tou pohodovou jízdou na kole.

Tak kolo mi Dr. zakázala hned při potvrzení těhu.... Ale moje známá jezdila na kole ještě v 7. měsíci.... Je ale pravda, že čert nikdy nespí a nikdy nevíš, kdy z něj sletíš....

Pěšky!!!!! 2 km nic nejsou prosím tě a chůze je naopak v těhu :€O: zdravá..... :€s€: KOlo bych rozhodně neriskovala!!!!!!!! :€\€: :€\€: :€\€:

Kolo je naprosto v pořádku, vedle plavání se v těhotenství dokonce doporučuje. Jen si musíš dát pozor na pády a moc se nezadýchat. Já jezdila do té doby, než mi narostlo břicho, to už jsem se pak na kole necítila.

In reply to by Andrea24

Ahoj já to tenkrát řešila se svou dokotrkou, měla jsem dotaz ohledně lyží.. ona mi říkala, že lyže, kolo atd.. je to samé. Samotná jízda nebezpečná není ale pád ano. Řekla mi ať raději vše zvážím, že mi to nedoporučuje.. já tedy lyžovala ale jen velmi opatrně a asi do pátého měsíce.. samozřejmě záleží na každém jak se rozhodne ale riziko je určitě větší...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka