Jaké jarní botky? Kožené nebo tenisky?

13.03.2011

Hezké odpoledne všem, holky tak přemýšlím jaké botky mám malé koupit. Je jí 27 měsíců a pořád se rozhoduju, jestli na jaro koupit kožené botky nebo tenisky. Asi už nebudu kupovat kotníkové, ale jen ty nízké. Možná že budu muset koupit oboje, ale nechce se mi dávat ty prachy....ještě nás čekají sandálky a možná mokasínky, no uvidíme. A co pro malého prcka, malému bude v dubnu rok, ještě nechodí, ale za chvíli bude. U něj bude nutnost kotníková obuv a určo kožená plná bota a kožené vysoké sandále. To bude darda. Děkuju. Jo a ještě kde přes net nakupujete botky? Dík Terka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, všem děkuju za cenné rady. Ten baťa vypadá fakt dobře, v týdnu mě tam mají a uvidíme jak nám budou sedět. Díky a pěkný večer, Tereza.

Ahojky, tak ja mela uz minuly rok pro malou na jaro a podzim tenisky nike co jsme dostali, ale ji se v tom neskutecne poti noha, v zateplenych kozackach se ji nepoti, ale v tech teniskach hrozne, pritom jsou s tema dirkama, ze by mely dychat, ale teda vubec, hruza! Takze tenisky ji uz kupovat nebudu. Mam pro ni ted zatim jeste zatepleny polobotky a pak ji zacnu rovnou davat sandalky s uzavrenou spickou a ted jsem objednala uz otevreny sandalky, kdyz bude chladneji, tak ji do nich dam puncosky, ale podle me to bude ok! Jinak ja jsem za ne dala 20 euro, coz je 500 kc a to jeste jde, ale fakt treba 1000 bych za boty pro malou nedala!

Já malé kupónů vždy min.dvoje boty..jedny jsem ji koupila u Bate kotnickove a pak tenisky Adidas a přemýšlím,že ji koupím ještě jedny nějaký na chalupu a do pisku..

ahoj, já jsem malé (21měsíců) pořídila 2 botasky. Jedny na písek+motorku (na takové to lítání venku) a druhé aby měla jen na normální chození ke džínům nebo k šatičkám. Také jsem jí pořídila lakovky k šatičkám. Synovi jsem koupila jedny botasky na kolo a lítání venku, další na normální chození a potom ještě jedny, které mu zůstávají ve školce. Také jsem oběma pořídila holinky. Naštěstí jedny jsou Ondrovi z loňska-takže je bude mít ve školce a jedny má nové....Za botky je velkej výdaj, ale když se chytne dobrá cenová nabídka, tak to neni tak hrozný :-)

In reply to by Štěpula

Baťa má letos tu jarní kolekci fakt povedenou, taky tam malýmu koupim jarní boty. na jaře mu bude 2,5 tak už poprvý tolik nebudu hrotit to držení kotníku a klidně už mu koupim nižší, kotníkový by měly bejt do 3 let, ale já myslim že v těch 2,5 už se to nemusí tak hrotit, do ted jsem mu kupovala žirafový, nebo něco takovýho, kotníkový kožený, ale zas nějaký šlupky hadrový bych určitě nekoupila, něco mezi to chce, ten zlatej střed jde i cenově, když je pak potřeba koupit i sandálky, je to pálka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka