šátek-jak do něho obléct 8 m dítě

11.03.2011

ahojky. konečně se nám udělalo krásné počasí a já bych chtěla nosit malou v šátku.nosila jsem ji v létě,ale ted nevím,jak moc ji mám obléct. mám ji dát punčochy,teplačky, body s dl.rukávem,mikinku a tenkou bundičku?? nebo jí dát do kombinézky? mám ji takovou chlupatou,teplou,do fusaku akorát. ???? ale zas bude mít teplo aj ode mě,tak ted nevím,asi to musím vyzkoušet a když tak si do tašky dát nějaké oblečení na víc nebo kdybych ji chtěla vysléct. jak ste děti do šátku oblékaly vy????

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsme se vrátily z procházky. Venku bylo nádherně. teplo.jediný problém byl v tom,že byl vcelku velký větr,ale malá to zvládla. Byla v teple,ale nožky by chtěly ještě přiobléct.budu muset něco vymyslet. ale bylo to parádní.miluju teplo. hezky mi usnula a byla spokojená. :-)

In reply to by jaruskaa

Ahojky!
To jsem moc ráda, že jste si to užily! Na ty nožky zkus přidat podkolenky - přes punčocháčky a pod kalhoty :-)
Taky mám ráda taplo - konečně snad začíná jaro, že? Jojo, když byla Klárka malá, taky jsme chodily ven v šátku - když byla v kolíbce, nahrazovalo mi to pocit, když byla v bříšku ... :-) Pak to byl nejrychlejší způsob přesunu ;-)
Moc ráda na to vzpomínám!
Užijte si teplo, už bude jen líp! Papa V.

In reply to by vvendulka

ahoj. mám takové ty návlečky na nožky,ale přijde mi,že je to kolem stehýnka dost na pevno.malá má větší stehýnka,tak si říkám,aby to neměla moc zařezané. řeknu babičce,at něco uplete. na ty kupované botičky nemám penízky. ten včerejší větr byl šilený,kdyby ho nebylo,tak bylo NÁDHERNĚ. dneska se jdeme podívat na chatu,tak abych nemusela jezdit s kočárkem tak si ju zase uvážu do šátku.ale dám ji kombinézku,je tam chladnějc než u nás ve městě. :-)

ahoj. dík za rady. z kolíbky už vyrostla. budu ju nosit v kříži s kapsou. na nožičky mám takové návlečky-dostala jsem je,když jsem kupovala šátek. Mám elastický šátek a dobře se mi s ním dělá,ale už budu muset pomalu koupit ten pevnější.holka roste a je težší a těžší. žádnou větší budndu nemám,jen obyč.tak akorát na mě. nožky se jí tam možná trošku vlezou,ale možn ani ne. vyzkoušíme to. dneska má být krásné počasí,tak na chvilku vyjdem ven a uvidíme. :-)

Ahojky, já nosím Petíka v šátku vlastně i v zimě. Máme šikovný fusak emitex, kde je každá noha zvlášt. Takže pod tím fusakem má ještě kombinézu, která zakrývá ruce i nohy, pod tím teplé ovčí botky, dvoje ponožky, vyteplené dupky, bodýčko, svetr a ještě jeden svetr a čepici s kapucama. Je sice jako méďa béďa a je to velký náklad, ale my jsme takhle chodili a Petík byl v teple a spokojený. Teď už fusak nedávám, stačí ta kombinéza plus ty vrstvy pod tím...
Jo a nenosím už přes něj bundu a nosím ho v kříži s kapsou uvnitř, takže právě proto dávám pozor na nožičky a hlavičku a krk, které čouhají ven...

Ahojky!
Počítej s tím, že bude ještě v tom šátku, takže bude dost oblečená ( je to jako +1 vrstva ) a hřát ji budeš i Ty ... záleží, jak jí budeš nosit, jestli v kllubíčku nebo jako by seděla. Dala bych jí bodýčko, tričkou s dlouhým a mikinku, na nožičky punčošky a tepláčky - pokud ji budeš mít jako na sezení. Hodně jí do tohohle větrna obleč to, co j bude koukat ven - ručičky, nožičky, dala bych 100% čepičku... kousek oblečení si můžeš vzít ssebou, ale vždycky to bude asi o vyzkoušení. Taky záleží, jestli přes ní budeš mít ještě svou bundu nebo ne.
Užijte si šátkování! Je to super! :-)
Papa V.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

prosímtě a je tam manduca lepší jak šátek. Já šátkuju tak měsíc, malý má 2,5 měsíce. Ale už teď má 7 kilo. Mám šátek pro novorozence, pružný, který je do 10 kilo. Tak přemýšlím, jestli dál pořídit statický šátek nebo nějaké nosítko. Co myslíš?

In reply to by omites

Já jsem používala manducu od 7 týdnů věku malé, ale malá je drobek, 7 kg měla až v 8 měsících :///: A naposledy jsem ji v ní nesla cca v 18 měsících. Teď už se nosit nechce, i když někdy bych to i ocenila, protože se loudá :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Náš cvalík má frejkovu peřinku kvůli kyčlím, takže ho nosím v křízi s kapsou, kolíbka je nevhodná. Na kojení ho vyndám, ale nechám si to uvázané na sobě. Už vydrží si hrát asi půl hodiny v lehátku a pak zase putuje do šátku. Zjistila jsem, že neumí nikde jinde zabrat než v šátku. Večer samozřejmě v šátku ne, ale pro změnu se mnou v posteli. Akorád na vycházky chodíme s kočárkem.
Ale chtěli bysme v létě i na výlety do přírody, tak budeme muset pořídit i nějaké nosítko, tak proto se ptám na názor.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka