čistič na koberce

11.03.2011

Ahoj,
mám takový problém-kupovali jsme malé koberec do obýváku na zem jelikož tam mamé lino tak aby měla teploučko.No a už je špinaje od čokolád a všeho možného a už se nám i na něj povedla kdejaká čůraci nehoda a já neívfm čím to vyčistit.zkoušela jsme mr. tepich tuším a žádný uspěch-je to totiš suché čistění a to je asi k ničemu.
A i se sedačkou bych potřebovala poradit-tam je taky občas od malé flek a to ji máme teprv rok a půl.ale nemá sundávací potahy bohužel :( sice na ní máme deku ale nepomáhá to. Sedačka je tmavě hnědá a je to takový semiš

Ahoj Jajuško s tou sedačkou ti asi neporadím ale na koberce je nejlepší čistič od dedry to ti fakt pustí.najdi si nějakou dedrušku a objednej si to přes ní.A jako první pomoc já používám normální ubrousky na miminko když mě malá ušpinila od krve,když udělala nehodu s čajem hned jsem to drbala ubrouskem a bylo po problému ale na zaschlejší flíčky skus ten od dedry.

In reply to by Jajusskaa

Ahoj jenže to se ti nevypatí to vidím u mé dvouleté Aničky to bys ten koberec mohla čistit každej tejden ale ten na ruční čištění od dedry je super.Ksytak dej vědět jestli to pustilo.Zatím pá a držím palce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky