... z anovulacniho cyklu tehotna????????

10.03.2011

Ahojte devcata, byla jsem v unoru na folikulometrii. Ma dr. je na materske, tak tam byla pouze dr. na zaskok. Nejak ten den nestihala, kdyz jsem prisla do cekarny, cekalo tam jeste hafo jinych holek. Vzala me temer s hodinovym zpozdenim. Z celeho vysetreni jsem pak mela hodne divny pocit. Pani doktorka ocividne nemela cas. Na mnou drivejsi anamnezu se ani nemrkla (jinak by vedela, ze vlivem jednoho leku s nezadoucimi ucinky, nam na pul roku bylo doporuceno neotehotnet). Ptala se me, zda planujeme dite, rekla jsem, ze ne, ze zacneme asi od kvetna, podle toho, jak dopadnou jina vysetreni, nic mene ze mam s ovulaci problem, tak to chci resit s predstihem. Pani dr. se kysele zatvarila, ve smyslu, co tam lezu tak brzo, nic mene po kratke slovni prestrelce pristoupila k mereni. Delala mi vaginalni ultrazvuk, moc ji to neslo, ruzne se ho smazila vytocit tak, ze me to az bolelo. Pak rekla, ze nic nevidi a at si dam ruce pod zadek. Tak jsem si dala ruce pod zadek. Byla jsem 11DC. Pak dr. rekla, ze folikul na prave strane nevidi, na leve ma cca 2mm, ale ze nedozraje, takze je tento mesic anovulacni. Rekla, ze na dalsi mereni mam prijit v kvetnu a pak me vyprovodila ven. Tak jsem to rekla manzelovi, hodili jsme mou ovulaci za hlavu a mysleli si, ze se nemuze nic stat a ze si :*O*: muzeme patricne uzit.
A hadejte co?????? Neprisla mi ms, cekala jsem nervozne cely tyden. Dnes jsem si delala test a na nem // dalnice jak "prase". Nevim, jestli mam byt stastna, nebo brecet. Mam sto chuti jit te dr. pekne vynadat.
Jak je mozne, ze se dr. tak spletla????? Miminko s manzelem strasne chceme. Ale manzel ted uziva leky, ktere spermiim nici DNA, takze nam bylo doporuceno, se rozhodne behem doby lecby o nic nepokouset.
Stalo se nektere z vas, ze dr. udelal chybu ve folikolometrii???????????????????

Držím palečky, aby bylo všechno v pořádku a aby jsme si v listopadu povídali jaký byl porod a jaká máme krásná a zdravá miminka.... :kiss: :kiss: :kiss:

In reply to by mildapetra

Dekuji, mam doma uz rok a pul stareho klucinu Mikulase a bylo by moooooc fajn, kdyby mel sourozence! Tobe taky preji pohodove tehulkovani, a kranse zdravoucke miminko!
PS: divala jsem se na tve testiky, ty jsi se rozhodla, ze si poridis dvoujcatka???? :-)

In reply to by miha

Ale néééééé...to nebudou dvojčátka......uvidíš, že ne...nejdřív mě holky trochu zmátly, když mi to začly tvrdit, ale pak se ukázaly i holky, které na tom byly stejně jak já a bylo tam jen jedno, takže už tomu nevěřím, že by tam mohly být dvojčata.... :€Ss€: I když se mi teda při prvním těhotenství nestalo, abych měla 4 dny před MS na mamatestu 25 čárku. A navíc vím, že ovulace byla 14 DC dle ovulačních testů, dřív ne. Ale to je jedno, je tam jedno a 21.3. to potvrdím.... :€m:

In reply to by mildapetra

Ja jdu k dr. 30.3. To uz jsem tu myslim psala. Doufam, ze uz pujde vsechno pekne videt. Ja jsem si tehu testik delala vcera poprve, po te, co se mi zpozdila menstruace o 9 dni a takovou krasnou carku jako ty jsem nemela. Zobrazila se mi hned, ale je porad o neco malo svetlejsi, nez druha carka. Takze me ted napadlo, jestlil by taky uz davno nemela byt tmavsi, nebo alespon stejne tmava, jako ta druha. :-)
Jak stareho mas prvniho prcka???

In reply to by mildapetra

Ja, kdyz jsem cekala Mikulku, vysel mi testik snad uz sest dni pred MS! Byla jsem stastna jak blecha a hned letela k dr. Ta vubec, ale vubec nic nevidela, rekla jen, ze delozni sliznice je pripravena na MS. Takze mne humor a nadseni rychle presel. Tehotenstvi se potvrdilo az z krve. Ted uz nejsem tak nedockava a klidne si pockam.
Preji dodatecne Verci vsechno nejlepsi, hodne hracek a sladkosti a v Listopadu hodneho bratricka! (teda jestli druheho chcete kluka) :-)

to je jak pribeh z telenoveli! :-) Ale ne, ted vazne, verim, ze za devet mesicu te doktorce jeste podekujes!
Drzim ti palecky.
PS: vitej v Listopadatkach 2011! :-)

In reply to by jannach

Dekuji, docela jsi me rozeslama, to potrebuji! Pak to prodam do televize! :-)
Nebo muzu napsat do bulvaru! Titulek: "pochybeni lekare vedlo k otehotneni"
Hezky den.

zda budeš chtít slyšet zrovna tohle, ale : gratuluju a mooooooooooooooooc a moooooooooooooooooc držím pěstičky, aby jste byli vpořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka