Materska, vraceni dani (rocni zuctovani) =o))

10.03.2011

Ahoj holky, ja mam takovou radost.. Dostala jsem vcera prvni materskou za 9 dni (super, ze to vyplaceji takhle brzy v mesici!) a hlavne mi z prace prisli penize za rocni zuctovani.. Jelikoz jsem byla od zari na neschopence a byla jsem tak "bez prijmu", tak jsem si v praci zazadala, at mi udelaji rocni zuctovani a prislo mi tak neco malo pres 8 tisic! Ja vam mam takovou radost, kdyz uz to porodny nedostanu, tak aspon nejaky penizky do foroty!!=O))

Teda, já vůbec nevím, že něco takového existuje. Ani jsem nevěděla, že můžu požádat. Máme strašně pitomou účetní, která by v životě nic neřekla a taky prd ví. Myslíš, že bych si o to zúčtování mohla ještě taky požádat? A jak? Napsat žádost? Já jsem byla nanemocenské od června až skoro do konce roku. Poradíš?

In reply to by Martique

Urcite poradim, proto jsem to sem i napsala, aby se o tom pripadne dalsi holky dozvedeli, kdyz letos dostanem uplny prd..=o) Ja jsem se to docetla tady, jinak bych o tom taky nevedela! A ucetni mi taky samozrejme nic takoveho nerekla! Normalne si zavolej do prace, ze chces udelat "rocni zuctovani", rekni, ze jsi slysela, ze by ti meli vracet dane. Mela by ti rict, at prijedes podepsat ten ruzovy papir.. Pokud by ti to nechtela udelat (coz by se nemelo stat!!!), tak to pak zkus jeste pres financak, a tam se zeptej, co je potreba a tak. Drzim palce, at to vyjde!!!

Dobré ráno, Ty se máš...mně ještě první mateřská nepřišla. Papíry mi dr. vypsala 7.2(toho data jsem i nastupovala na MD) a u zaměstnavatele jsem je odevzdala 8.2 a zatím nic. Nejspíš záleží, kdy to bylo odevzdáno na sociálce a jaké mají výplatní termíny. Můžu se zeptat, jak jsi to měla Ty? A přišel Ti předem ze sociálky nějaký papír kolik budeš pobírat? Anebo Ti to rovnou poslali na účet. Díky...

In reply to by Pomněnka

Me materska prisla od CSSZ! Na materskou jsem nastupovala 20.2., asi 22.2. jsem jela do prace s papirama a penize mi prisli ted asi 9.3. a od te CSSZ! A zadny papir predem mi neprisel, jako kolik budu pobirat, ale ja si to spocitala na netu a lisi se mi to o 4 koruny ve finale..=o) Takze mi normalne prisli penize na ucet, kde je napsano od koho to je a vymerovaci zaklady a bla bla..

Ptám se protože tohle jde uplně mimo mě ... když jsi na neschopence tak se ti vracejí peníze ?? jako daně ?? byla jsem na neschopence 8m něž jsem porodila.

In reply to by simei

Ahoj, ja nevim, jak je to presne, to by ti mohli rict v praci.. Ja jsem doma od zari 2010 a termin mam ted v dubnu, v praci jsem si ted 22.2.11 pozadala o "rocni zuctovani", podepsala jsem jim nejaky papiry a ted mi prisli ty penize.. Pry je to tak, ze jsem byla dlouhodobe nemocna a jakoby bez prijmu, tak mi vraceji cast dani, co jsem zaplatila (za rok je to castka asi 24000), me prislo necelych 8500,-, tak nevim, jak ty vypocty jsou.. Kazdopadne, moje kamaradka rodila loni v zari a z prace sla az na materskou (vubec nebyla na neschopence) a volali ji z prace, at jim prijde podepsat papiry, ze ji taky budou neco vracet, kolik ale nevim.. Urcite to zkus, ale byt tebou, tak se neptam, ale zavolej do prace, a rovnou rekni, ze chces udelat rocni zuctovani, jestli by ses tam mohla nejak stavit.. Ale musi to byt myslim do konce brezna.. (Snad nemystifikuju..) Drzim palce!

Ahoj,
taky mi přišla první mateřská, dokonce už 8.3. :C]]: Na roční zůčtování čekám, přišla mi páska od zaměstnavatele a tam nic, tak asi až příští měsíc ;) Taky jsem byla od září na neschopence, takže budu čekat hodně podobný penízky, jako jsi měla Ty ;)
Měj se pěkně :€s€:

In reply to by Pomněnka

Jojo, ja uz ji mela taky pripsanou na uctu 8.3. si nejak pospisili..=o) Jinak to zuctovani, zalezi, jak to vyridi zamestnavatel, me kdyz jsem to podavala (nekdy kolem 22.2.), tak mi rovnou rekla, ze to bude delat do brezna, jako za unorovou vyplatu.. Muzu ti rict, ze jsem necekala, ze to bude tolik penez! Tak doufam, ze to budes mit taky tak, musime z toho statu ty penize prece nejak dostat!=o)

In reply to by Miska87

To já jsem to podepisovala už na začátku února, ale účetní mi říkala, že je na všechno sama, že zrušili místo její kolegyni, tak možná proto letos zúčtování bude v dubnu, ikdyž loni bylo v březnu...
Tak užívej :€O: a penízky :€): :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka