GÁBINKA PORODILA

10.03.2011

Ahoj Holky ...
GABČA TO MÁ ZA SEBOU I KDYŽ CÍSAŘEM ...
Malej má 3,9kg 53 cm a narodil se nějak před desátou včera večer. Víc bohužel nevím. Dozvěděla jsem se to bohužel zatím jen takovou oklikou že nevím nic jiného!!! Jestli se dozvím víc dám vědět !!!

Tak jsem si rikala, ze vcera se nikdo neozval jestli to nakonec nevzali cisarem :( No protrpela Gabus moc - hlavne,ze uz to ma za seboua Misanek je silny velky klucinek :qu: Moc a moc gratulujeme a prejeme do zivota jen to nejlepsi! a tesime se na prvni fotecku prdolky :\x:

Moooooc gratuluju, konečně má Míšánka u sebe, je to pořádnej chlapák, chuděra si teda užila, jestli jí porod trval skoro 2 dny a pak musel ajít na císaře :? :n: tak nevim nevim, ať se drží a hlavně ať vše vzládnou

Ahojky,tak to velká Gratulace :) .Nevím jestli se mi to zdá ,ale březnátka snad rodí každý den od 1.3. :s:

Tak už to vím od novopečeného tatínka !!! Před chvilkou mi volal. Opravdu včera před desátou se narodil malej Míšánek 3900g a 53 cm :). Gabča měla vysoký tlak a ouzkou pánev, hlavička se přes ni nedostala. Takže proto císař. Po něm ji zkontrolovali kvůli tlaku a malého taky. Taťka viděl jen malého Gábinku ještě ne. Tak na ně myslíme a ona se určitě ozve až ji bude líp !!

Tak konečně má malýho u sebe, ikdyž to bylo pořád tak dramatický... Ale teď už je čeká jen to krásný a malý jí to určitě vynahradí :€s€: :h:
Vše nejlepší a těším se na další zprávy ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka