Mlezivo i po roce nekojeni??????

09.03.2011

Ahojky holky mam po dlouhy dobe dotaz:-)Stelinecka bude mit za mesic dva roky,kojena byla 13 mes,porad kdyz si zmacknu baradavku tece me prvne bila voda po te bile mlecko,je to normalni?????? ://: Dekuji za dopovedi :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Čauky,nekojím už rok a občas ještě něco taky vymáčknu,to je ale normální,podle mě to způs.pořád hormony.

Renďo já se právě chtěla zeptat na to samé :-) Adélku nekojím od 9 měsíce a když zmáčknu tak taky ukápne. Takže já ti neporadím, ale aspoň mě to uklidnilo, že nejsem sama ;)
Jak se máte holky :h:

Jo, je to normál, měla jsem to taky tak, ještě po roce od konce kojení jsem po zmáčknutí prsa ještě vykaplo trošku mlíčka. Dokonce když jsem usnula na briše, tak mi jedno prso udělalo flek na prádle, jak se o tu postel "dráždilo" a já jsem se jenom divila, cože to ještě je, protože jsem už zapomněla, jak taková promáčená košilka vypadá :s: :s: Teď už ze mě neteče nic, ale je to teprve chvíli, co už vůbec nic nevymáčknu.
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by Rendulik

No 1.března to byl přesně rok, co jsem přestala kojit. Takže je to 12 měsíců. Ještě před týdnem jsem něco maličko vymáčkla, teď už nic, ale když jsem si v týdnu vzala těžší košilku, tak jak to "dráždilo", tak jsem taky na straně pravého prsu měla v tu ránu mokrej flek... no teď je teda sucho, no... tak snad to už přestalo.
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky