Ultrazvuk ve 20. týdnu

09.03.2011

Ahojky těhulky,
chtěla jsem se zeptat, kdy jste byly na ultrazvuku ve 20. týdnu. Přesněji řečeno, zda se ten 20. týden bral podle PM nebo podle posledního ultrazvuku. Podle PM jsem nyní 17+4 a podle ultrazvuku 18+3. Podle ultrazvuku bych měla jít na ultrazvuk ve 20.týdnu, ale nevím, jestli se to nebere podle PM. Jsem nervózní, protože stále necítím pohyby a už bych je tak ráda cítila. Takhle se bojím, jestli je vše jak má být. Děkuji za názory.

Nebuď nervozní, já čekám druhé děťátko a taky necítím pohyby jsem 18tt. U první jsem byla pořád nervozní, začala jsem cítit pohyby až někdy po 20 týdnu.

Děkuji za vaše názory, takže pravděpodobně půjdu na ultrazvuk až za 14 dní. To je hrozná doba. Naposledy jsem na ultrazvuku byla ve 13. týdnu. Někdy mám pocit, že ten čas neutíká a to mám doma jednoho malého sviště, který mě dost zaměstnává.

In reply to by faltice

Ahoj, tak to čekání je vážně šílený :00: , já byla na UTZ ve 14tt a teď jdu až 25.3. na ten ve 20tt a to budu 21+2. Takže tě plně chápu, taky se už nemůžu dočkat. }:)
Jinak mě to počítají všechno podle PM, pokaždý - v prvním těhu i teď, ale my se vždycky shodovali s UTZ i s PM, tak sem to měla jednodušší. A doktor když mi dával žádanku na ten UTZ ve 20tt. Tak mi právě říkal že to vyšetření chtějí v rozmezí 20 - 22tt. Dal mi totiž dva temíny na to objednání a ten dřívější byl samozdřejmě už plnej. :€{€:

In reply to by faltice

Sem to mela uplne stejny jak ty predtim 12+5 a pak az ve 20,a taky sem si říkala ze to neutika a ze nevim jestli se neco nedeje,ale clovek proste nad tim nesmi tolik premyslet no:)neboj se to utece a dockas se jako my vsichni:)Užívej si prcka a těš se na druhýho ..

Ahojky mě to doktor bral podle poslední MS,byla jsem 19+5 ale může snad až do 21 týdne.Neboj se oni vědí co dělají.A sestra si to vypočítává většinou sama a podle toho objednává.Pohyby jsou u každýho jinak určitě,já je cítím,jenom chvilku od 18 týdne zhruba.Ale ze začátku to bylo jen takový maličky drncání nepravidelný:)Tak si počkej určitě se dočkáš,No stress:))

Neboj na pohyby je ještě čas a přijdou brzy určitě:)...tvrdí se i,že pokud je placenta na přední straně,tak jsou pohyby tlumeny,tak je nemusíš cítit..já tedy mám taky na přední straně a cítím pohyby od 16tt,ale to je možná taky tim,že jsem byla před těhu dost hubená...a vlastně i teď až na bříško nejsem nikde nijak tlustá..jinak se to bere podle PM,ale neboj..ono je jedno kolik budeš tt,tam jim to řekneš a Dr. ti vše zase přeměří...já mám TP 7.6. a taky jsem nebyla přesně ve 20tt,ale až v 21+1...takže neboj:) teď jsem se objednávala 3 týdny dopředu na uz ve 30tt s nadějí,že třeba mě objednají přesně na 30tt,když volám takhle brzo..a co myslíš,stejně mě zase objednala až na 31+0..takže je to nejspíš jedno..;) přeji hezké těhulkování:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky