Tetovani- jsem asi srab

09.03.2011

Ahojky, vcera jsem dostala od manzi jako darek penizky a objednani na tetovani (protože vi, že bych už dlouho chtela počáteční pismena dětí na horni pateř (krk),jen jsem nemela odvahu se objednat, jsem asi srab, protože se bojim že to nevydržím a uteču s kresla :-) Holky, boli to moc? A jak dlouho to približně trvá? Potřebovala bych prosíííííím dodat odvahu....Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:
kačenka1711

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nádhera.. kde si sehnala ta pismenka? mas i pismenko D ?

... jsem se premohla a opravdu tam sla, nevim asi jsem cita, protože jsem to opravdu dost citila a nekdy jsem i musela zatnout zuby, ale MAM TO :-) trvalo to cele cca hodinku, ale myslim ze to stalo za to (teda moc tam zrovna nevidim :-) a jeste to je trosku cervene atd) ale manzovi se to libi, tak jeste az prijde s prace, tak mi to vyfoti a dam vam to sem a budu rada, kdyz pisnete Vas nazor jak to vypada...

jsem zklamana :-( rano mi volal tater, jestli muzu prijit v jednu, ze musel necekane odjed a driv se vratit nestihne...ach jo, myslela jsem, ze uz to budu mit tou dobou davno za sebou, jsem strasne nervozni (skoro jako pred porodem :-)) ale uz necouvnu :-) Tak pak dam jeste hlasku zatim papa

kačenka1711

tak na tom samem miste bych chtela mit pocatecni pismenko syna:) bud tam a nebo na nartu a? jsem srab no :) neodvazila jsem se, ale ne ani tak kvuli bolesti, ale kvuli tomu, ze se bojim, ze tu pistoli poradne nevycisti..

In reply to by kačenka1711

vsechno jsem si nechala ukazat, a on proste na ten strojek dal celou tu cast kde je jehla novou, jednorazovou a po tetovani to cele sundal a vyhodil do nejakeho specialniho kose na bio odpad ci co, takze se opravdu nemusis bat, ze by jsi neco chytila. Jo a jeste jsem se ho ptala na to sterilizovani jehel a on mi rekl, ze se to opravdu pouziva, ale on by do toho nesel, ze by se bal, ze se to spatne vysterelizuje, ze on do toho da radsi vic penez a pouziva vse jednorazove a pak ma klid on i jeho zakaznici.....Tak zkus najit nekoho kdo to pouziva, a jdi smele do toho :-)

volala jsem tam a vysvetlila co a jak. A oni ze se nemusim vubec bat, ze kdyz budu chtit, tak me predtim namazou nejakou znecitlivejici masti a ze pak uz je to sranda. Jsem objednana na zitrek v 10hod, tak mi holky prosim drzte pesti a ja vas pak budu informovat ,,jak jsem dobra " :-) Tak tetovani zdar :-)

názor z druhé strany ne opora. To není strach co ti brání ale ROZUM!!! víš jak to bude vypadat v šedesáti na krku, kde se nejvíc stářím krabatí kůže? a v tomhle věku už asi nebudeš mít dlouhé vlasy, že bys to jimi případně schovala.
:a:

In reply to by Dejmalka

ale kdovi, co budu nosit v 60ti. Ale kuze na krku se snad nejvic krabati zepredu ne? Fakt je, ze bych driv do toho nesla a ani se mi to moc nelibilo, ale tohle mi pripada moc hezky. Uz nejakou dobu to chci udelat,ale jak rikas tak mozna prave rozum to zamital, ted jsem ho premluvila (je mozny ze pozdeji si to budu vycitat, ale pak budu rikat, ze za blbost se plati...)

In reply to by Dejmalka

ja jsme zrovna vcera videla v obcode starsi pani.. rekla bych tak 50+ a mela na strane pod uchem tetovani- činsky znak, nejdrim jsem se zarazila a pak jsem si rekla, ze az mi budeme stary, bude mit tetovani kde kdo..

za podporu :-) dodali jste mi odvahu, ted pujdu zavolat do studia a potvrdim objednani, tak snad uz pak necouvnu :-) Pak jeste pisnu jak jsem dopadla a treba dodam i foto jak se to povedlo

ahoj,

tak ja ma pod krkem pocatecni pismeno dcery, ccea 7,5cm na 3 cm , trvalo to cele i se stinovanim 30 min. me to teda nebolelo vubec.

Jak si sedneš do křesla už necouvneš:) neni to tak strašný,nepříjemný jo,ale dá se to vydržet.Tak nad tím tolik nepřemýšlej a s chutí do toho:) Jinak bych taky chtěla na krk jména dětiček,ale ten krk docela bolí.Ale písmenka jsou rychlý,to máš tak za půl hodky až hodinku hotový.Jsou místa kde to nejde cítit vůbec.Tak se neboj:)Stojí to za to.Jak jdeš jednou chceš další a další..

Ahojky, nemáš se čeho bát, není to tak velká bolest jak si představuješ. Trošku to štipká, ale neboj, když už tam budeš sedět, tak určitě neutečeš :s: Jen co našetřím nějaké penízky, tak jdu zase a taky bych chtěla na krk nebo lopatku :one:

jestli jdeš jenom na nějaký písmenka,tak neboj,to bude tak půl hodinky,já mám vlčici na noze,přes celý lítko a seděla jsem tam skorem čtyři hodiny. Ani to nebolelo,ono to spíš jako pálí,ale mě pak víc bolela ta noha,jak jsem jí musela mít takovou dobu v jedný poloze :s: pak mám ještě na ruce a taky v poho. A chci jít ještě do jednoho. Neboj,není to tak hrozný. porod si zvládla?? Tak tohle je proti tomu myška :€):

prezilas porod prezijes toto :///: ja mam tetovani 2 jedno na rameni maleho stira a druhe na bedrech docela velkeho orla trvalo to asi hodinu a bolelo to teda dost, ale vysledek stal za to! Zalezi na tom kde se tetujes na rameni me to vubec nebolelo, ale na tech bedrech to mi teda tekly slzy, ale to zvladnes bude to brnkacka zacatecni pismena to mas za 20 minut hotove ani nemrknes horsi to bylo hodinu v kuse bez prestavky brrrr :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka