tak jsem prisla z poradny

28.03.2008

holky,mám tak smísené pocity :O ,uz teda vím,co to bude,zase chlapecek,hrozne jsem si prála holcicku,i kdyz jsem tusila,ze to bude kluk,nemela jsem pro holcicku ani jméno,ale hned jsem se tam rozbrecela,ani nevím,jeslti zklamáním,radostí... tretí mimi uz neplánujeme,tak mozná proto,ze vysnenou holcicku mít nebudeme. Ale je v porádku,má pindoura jako muj první syn Filípek :s: tak to doktor nemohl nepoznat. Uf,ulevilo se mi,ze jsem vám mohla napsat.

Taky mám z toho strach, v pondělí jdeme na velký UTZ, jsem 20+4 a mám strach, že to ta malá princeznička nebude :( Ale každý miminko je zázrak, ať má mezi nožkama pindíka nebo pipku, ne :s: :cc): Hlavně ať jste zdraví a ať vám oba kluci dělají jenom radost :one:

Taky jsem si něco podobného prožila. Tajně jsem doufala v holčičku, vybírala šatičky, a s manželem jsme vybírali jméno pro holčičku. A samozřejmě to bude kluk, byla jsem trošičku zklamaná, a stále občas nemůžu uvěřit tomu, že já budu mít chlapečka. Ale jsem ráda, že je o.k. a moc se na něj těším. :-))))))))

Přece bys z toho nebyla smutná... třeba se ještě jednou holčička povede a neplánovaně....
Moc bych ti to přála, ale užívej si chlapečka, krásnýho a zdravýho. Určitě ti bude dělat jen a jen radost. Já bych kluka chtěla moc a moc.... ale ještě to nevíme, co to bude. Jsem teprve 14+6tt Effka

Ahojky,to vůbec neva že chlapeček i tak je to zázrak,že to takhle příroda zařídila,já čekám třetí mám kluka i holku a teď ani pořádně nevím co bych raději,na jednu stranu holku a na druhou zase kluka,protože to mají v životě mnohem jednodužší!!!!Moc gratuluju,já budu mít překvápko,ikdyž už jsme to mohli 2x vědět a v pondělí jdu na UTZ v tom 30 tt tak to bude asi po třetí,ale vydržím i naposled :s:

:/;x: :cc): gratuluju také ke chlapečkovi :-) já si hned zvykla že to bude kluk a jsem nadšená!!!!hlavně,že jsme všichni-my i vy a všechny holčiny a miminka zdraví :one: :dance: :/;x:

nebuď z toho špatná. :c: Holka to nebude,ale kluk jak buk ano. Budete na něj náležitě pyšní a vůbec nebude vadit,že to není :girl: pa :a: Já si přeju kluka,ale v hloubi duše si pořád dokola opakuju hlavně ať je zdravý! Pak mi je úplně fuk co to bude :s:

:cc): :cc): :cc): Snad nejsi zklamaná :n: ,vždyť to je super :\x: :qu: !!!Hlavně,že je chlapeček zdraví,já bych to brala hned :one: :///: :one: !!! :a: :a: :a:

taky jsem strašně chtěla holku, pomalu jsem se o tom bála mluvit, abych něco nezakřikla, pořád jsem tajně doufala..V 16. týdnu nám ukázal co skrývá mezi nožkama a měl ho tam..bylo mi to líto..
teď je to ale už v poho, moc se na Kubíka těšíme..Holt princeznička nebude..A Ty nebuď smutná!!!! :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka