--Lucia-- RODÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!

06.03.2011

Holky, právě mi přišla sms od Lucinky :) cituji: AHOJ. TAK OD 3 HODIN POSLÍČCI, DALA JSEM SI VANU, ŽÁDNÁ ZMĚNA. VE 4 MI PRASKLA VODA A OD PŮL 5 TU TRPIM. PREJ JSEM OTEVŘENÁ NA 1 PRST A BUDE TO NA DLOUHO! TO JE BOLEST!
Tak moc na Lucinku myslim, a doufám, že to tak dlouhé nebude!! Až zase napíše, hodím sem info :)

6:32 - TED MI LUCINKA PÍŠE : MÁM STAHY PO 3 MINUTÁCH. UŽ MĚ BOLÍ HLAVA A CELA SE KLEPU. ZEŠÍLÍM :(
Chudák :( Vzpomínám na svůj porod a úplně to s ní prožívám :( :\/: ale na bolest zapomene až bude mít mimi u sebe :h:

Holky tak jsem jí psala.. A odpověd :)

AHOJ! NATÁLKA JE NA SVĚTĚ! NARODILA SE V 9:30, VÁŽÍ 3400G, MĚŘÍ 50 CM A JE NÁDHERNÁ!

MOOOOOC GRATULUJUUUUUUUUU :\x: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: A DO ŽIVOTA PŘEJU JEN TO NEJ NEJ NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :h: :h: :h: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :°*°:

Velikánská gratulace novopečeným rodičům, ať jim Natálka dělá jenom radost :girl: :c: :c: :c: :qu: :qu: :qu:

AAA, tak 11 minut před tím co sem sem psala,.,.,grutulujeme oboum holkám, jak to zvládly,.,a hned aŤ pošlou fotku holky,,ať můžeme slintat,.,

In reply to by Pomněnka

já vím,,.,.,., :D
No akorát sem si umyla u sebe okno a balkonové dveře,,.,nevěřím, že by mi to 19 dní před termínem pomohlo,.,ale co kdyby náhodou,.,
porodu se teda nebojím vůbec, jen se klepu lehce z šití,au au,.,

oooobrovská gratulace,přejeme Natálce do života vše jen to nej a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka a rodičům ať dělá jen samou radost!!těšíme se na fotečky! :one: :c:

Taky držíme palečky, a ať to nemá dlouhé a má malou u sebe a jsou obě v pořádku ... přemýšlím, že si ten Vás koktejl udělám asi taky :s:

Myslela jsem na ni, po tom náročném včerejším dni :-) ale vyplatilo se to :-) moc ji držíme palečky at to má rychle za sebou a at jsou v pořádku :k: :k: :k:

Jej, holka naše,.,,ať to zvládne,.,,.,moc držím palečky, ať bolest přejde a už je jen štěstí z miminka,.,i když, už to má určitě za sebou.,,.

Že by koktejl zabral????? Ale teda pokud to má ještě na dlouho, tak to jí to nepřeju :( Chudinka... Že moc pozdravujem a a´t se drží, holčina :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka