Recept na čínu s kuřecím masem, prosím máte tipy?

06.03.2011

Dobré ranko holky, chtěla bych dneska udělat čínu s rýží, nemáte některá receptík na tu čínu aby to byla pořádná bašta??? Děkuju moc, Terka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já ji dělám takto.
Osmahnu maso na oleji,přidám sojovku,worchester,kari, směs na čínu -koření,česnek,černý pepř,.To osmažím a pak dávám cibili na plátky,žamiony,porek,zelené fazol.lusky.Dochucuji i kečupem,pokud nedávám rajská jablíčka.Zahustím a je to.Můžeš dát i chilli omáčku,prostě co vám chutná.
Monina

Ahoj,taky dneska budu dělat čínu a dělám ji takto:Maso na nudličky-přidám kari koření,sůl a trochu oleje,to udělám na pánvi a nakonec přidám ananas i se štávou a nechám chvíli povařit.Zvlášt si dám papriku-pokud neni nevadí,porek,brokolici,zaliju vodou a přidám do toho kostku kuřeciho bujonu,povařim a přidám maso s ananasem.Ještě do toho můžeš přidat smetanu-mě bohužel ted v těhu nejede.Můžeš to zahustit.Občas si nakládám maso než to začnu dělat do solamilu,ale ted zrovna ho nemám.Tak snad jsem ti aspon trochu poradila,nám to moc chutná :-).

Ahojky, já bych jeden měla :-)...První si naložím kuřecído oleje a koření podle chuti, to dám udělat na pánvi. Dám to stranou, a zvlášť si připravím zeleninu.. Papriku-črvenou, zelenou, žlutou, rajče, a nakonec porek a zázvor, podliju trochou vody, ještě ústričnou omáčku, a tu sladkokyselou, máme rádi čili tak i to :-), a zahustím solamylem, a nakonec přidám maso. a je to :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka