17M - odmítá UM, chce jen jogurty :-(

05.03.2011

Dobry vecer holky. Prosim o radu. Tomikovi je 17 mesicu a uz cca dva tydny zpet nechce vubec pit UM (plne kojen do konce 6N, pak prikrmovan Nutrilonem, od 6M plne na UM). Od roka pil rano a vecer 240 ml uplne bez problemu, od cca 15M nechtel ranni davku a vecerni si snizoval, nyni nevypije skoro zadne. Max stovku, ale to uz je "posviceni" a jedine v noci. Zato se stale dozaduje jogurtu (Hollandia, tvarohova activia) a actimelu. Denne sni urcite dve, nekdy i tri. Stoji u lednicky, boucha na ni a sam si pak vybere jogurt. Celkove mi i malo pije, takze ubytek vody v UM take nic dobreho. Zkousela jsem koupit vanilkovy Nutrilon, ten take nee. Poradite, jak na nej? Dekuji moc a preji prijemny vecer a peknou nedeli!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak Kubík 18M mi zatím UM pije,ale spíš už jen ráno večer má většinou polívku.Jinak mi taky přestal pít,ale našla jsem na to fígl,naučil se pít brčkem a to je pro něj novinka,takže mi vypije hned pomalu na ex celou skleničku.

In reply to by Doakie

Já to zkusila a on nasál sám a poprvé když mu pití skončilo v puse tak koukal jak blázen a pak znova a to už pil jak blázen,takže zkoušet a ukazovat,jinak nevím jak na to,náš Kubíček je taková opička že když nechceš aby něco dělal tak to nesníš před nim ukázat,jinak on jde a vše opakuje :-)

to bych vůbec neřešila,nedávej Nutrilon-dej jogurtík nebo jogurtové či kysané nápoje,to bohatě stačí

Nijak,dej mu jogurty (má mít cca 500 ml mléčných výrobků denně) a třeba mléčné kaše,zkus ty mlíčka s kaší,ale jestli to nebude chtít,klidně vydržte na těch jogurtech.UM mu nenuť,zkus jí třeba za týden,někdy ty děti mívají bojkoty a pak je to přejde,tak uvidíš.Pití musíš vyřešit-stejně mléko to nezachrání,takže nabízet,nabízet,nabízet a uvidíš,jestli se na něco chytne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky