Pomoc

04.03.2011

Ahoj holky,prosim vas,je neco proti krizovym bolestem? Ja uz se asi zblaznim,nevim jestli mam sedet,lezet,chodit nebo ja nevim...uz pomalu i brecim...a nevim co uz stim,jen vana mi na to pomaha,a to bych tam musela bejt celej den...dekuju za jakou koli radu...

Tak můj porod začal křížovými bolestmi, které trvaly 26 hodin :€[€:, než mi udělali císaře. Tak o nich bohužel, něco vím a jak to píšeš, úplně mě mrazí v zádech a je mi Tě upřímně líto :|€|: . Drž se.
Mně jediné co alespoň trochu pomáhalo, bylo, že jsem pořád chodila. Celých těch 26 hodin. Dělej prostě to, co Ti uleví, i kdybys měla ve vaně ležet celý den ;).

Ahoj mě na to nejvíc pomahá když se začnu hýbat vždycky vyletím z postele a začnu něco dělat uklízet teď třeba pořád tancuji mám tancovací náladu když je venku tak pěkně. voda je tu u nás docela drahá tak mi je líto si napouštět pořád vanu jinak taky pomáhá :)

Ahoj Ivi,
to by mě taky zajímalo jestli na to něco pomáhá... Taky bych zkusila vanu a až mě to jo chytne, tak zkusím nahřátý třešňový pecky z DM a uvidím :D Je to pěkně nepříjemný, viď? Mám to víc než bolesti v podbřišku, když mě něco bolí, tak křížový bolesti :€[€: Ale zatim se to dá.
Tak se nám v tý vaně nerozpusť ;) :a: Né, ať Ti je líp :€s€:

In reply to by Pomněnka

jojo tresnovy pecky z dm taky mam :s: ...no ja si vanu davam kazdej den a poradne teplou a to cejtim uuuzasnou ulevu...a da se rict ze ted i cekam ze uz by to mohlo pomoct aby se prcek zacak kulit ven :one: je to snad to nejvic neprijemny z celyho tehu...ani ty nevolnosti mi tak nevadily...tak to taky preju at to rozdejchavas...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky