Jsem těhulinka... :)

28.02.2011

Ahojky holky, tak jestli můžu, tak se k vám přidávám.. :) Na testíku jsem 24.1. našla // a teď jsem 10-tý týden těhulkování a termín porodu mám zatím 1.10. .. V postýlce mi chrupoší skoro 15-ti měsíční Viktorka...:)) Pa pa

Termín mam take 1.10. dnes mi to doktor potvrdil a jsem 9+6tt a me v postylce spí 18ti měsíční syn Jiřík a JAKY MESIC VUDEC JSME??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja taky zacinam zitra desaty tyden Tak a uz ted jsem zvedava v jakem rozdilu se nam prcičci narodi kdyz jsme vsichni stejny datum :C]]:

In reply to by Hanis

To tedy počkáme, mě ještě k synovi patří dve holky, taky jsem zvedavá jak to s přítelem zvladneme, otěhotněla jsem nečekaně ale po velké rodiné poradě jsme se rozhodli si miminecko nechat, na mimi mam ještě vse a holky jsou vetší tak pomužou, je jim 9 a 5 let, a babičky máme pár stovek metru od naseho baracku, tak to zvladneme, jen mam obavy s okloli reakce, bydlime na vesnici tak si neco asi vyslechneme,ale me to je jedno, mame vtsi baracek se zahradou, uz slisim vy jste se zblaznili 4 dite, je to nase vec jejda ja jsem se nejak rozepsala

Tak to je krásné. Mně spí v kočárku 4měsíční holčička a čekám další. Tedy nevím, co, ale vím, že patřím mezi říjňátka 2010 a teď už i mezi říjňátka 2011 :) To je mazec, nečekaný a rychlý, ale co. Vezmeme to jedním šupem, nebudou od sebe daleko a tím si budou bližší a pak už se můžu dávat jenom dohromady :qu:

In reply to by michaelara

Teda, vy jste rychlíci.. Já jsem mimi plánovala, a když jsem zjistila že jsem těhotná, měla jsem výčitky, že to s malou nezvládnu. Furt jsem brečela a nemohla jsem se s tím smířit.. Ale už je to v pohodě..:) moc se těším a věřím, že to zvládneme... Taky jsem říkala, do 30 budu mít odrozeno, pak ty drobky vypiplat a pak si společně užívat, jezdit na výlety a taky se dávat po dvou porodech dohromady.. :)

tak to moc gratuluji !!! budes mit deti blizko u sebe. ja mam doma 13.m princeznu a taky bych uz rada druhy :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka