Melounek mě dnes pěkně vyděsil...

03.03.2011

Dobré ranko holky :-)
Tak dnes jsem teda oka nezamouřila... :€h: :€\€: :'zz):
Od včerejšího odpoledne se mi malá nějak divně otočila a v pravo pod žebrama normálně taková boule... Celá se otočila tak, že teď nemá zádíčka vlevo , ale v pravo... To by mi nebylo divný, ale že jsem nezaznamenala žádnej pohyb...Celou noc jsem čekala, že se aspoň pohne...Ale nic... :€z€: :€z€: :€z€: Pořád jsem se převalovala a když jsem o pul 4. tím převalováním vzbudila manžu a on mě začal uklidňovat, tak si ta malá potvůrka začne škytat.... :jawdrop: Ale ten pocit úlevy, já hned myslela na nejhorší... :|€|: :r: Holky, začínám si říkat, že o toho drobečka budu mít celej život děsnej strach...
Nemůžu se dočkat zítřejší kontroly u :*8*: jestli je něco nového, jestli už se to blíží,nebo ne, odedneška 11 dní do termínku :c: :||):
Mějte krásný den a užívejte kopanečků, protože bez nich to stojí za prd... :€O: :h:

Ahojky, ve chvíli, kdy se Ti drobeček ukáže, tak si piš, že Ti začne doživotní, 24hodinový permanentní strach o Tvoje dítě :). Zítra na Tebe budu myslet, mě ta poradna čeká taky :). Tak snad si nás tam nenechaj :).

In reply to by Damicka

:-) Ok, tak já zase budu myslet na Tebe :-) To mi je jasný, že se příštích 20 let klidně nevyspím :-D A řeknu Ti - já bych ani neprotestovala, kdyby mě poslala do porodky, sice bych byla posraná strachy a obavama až za ušima, ale věděla bych, že se mi blíží ten osudný okamžik, kdy se mi narodí dceruška :-) To zvládnem, jsme velký holky :-)

ahoj.to znam oni melounci ume pekne pozlobit..ja si rikam jeste ze mame skytavku tak casto...pohyby mam mnohem mensi a kdyz uz tak stoji za to ...no jo uz nas ceka jen ceej zivot strachu...a to je hrozny... :( ale zase toho stesticka...to nam nikdo nevynahadi... :girl: :cc):

In reply to by Iva.a.anka

To máš pravdu, ale víš, jak jsem zvyklá na ty její noční rodea a tuto noc nic... prostě už jsem začínala panikařit, ale jak na ni promluvil tatínek, tak mě pošimrala palečkama a začala škytat...Jak tu škytavku nemám ráda, protože mi nadskakuje celý břicho, tak teď jsem za ni byla tak ráda... :-) Máš pravdu, celej život strachu, ale zase ty nevinný pohledy, pro který roztajem a úsměvy... no...pak bude období puberty a vzdoru, ale do té doby si je budem užívat :-) Tak krásný den :-) :€s€: :€O: :a:

včera mi při monitoru zjistili,že zádíčka takynejsou nalevo a jsou napravo,taky jsem to necítila,že by se převalila,jěště navíc pod pr.žebrem mám když sedím takovou bouli,že to ani nejde sedět.Těch posledních pár dní se neustále pozoruji,srovnávám se s ostatníma těhulkama,jsem jak blázen.ale ten strach je větší než za celé těhu a asi se ho nezbavím,je to přece už člověk a bude tady brzy mezi námi.
Ještě ,že máš manžela,který Tě uklidní,představ si,že by panikařil s Tebou!
Tak zítra ať Vám to dopadne dobře a hned piš.Krásný den. :a:

In reply to by Belinda

Tak to máme stejně s tou boulí, která tlačí pod žebra...Já pořád uháním manžu, ať si na to šáhne a ten si ze mě pořád dělá srandu, že to je vetřelec, ať už ten zip rozepnu a vyndám to, že to je tak tvrdý a nepřirozený, že asi brzo bouchnu :-D Taky se pořád pozoruju, jestli už mi pupík neklesá... :-)
Zítra dám vědět jak jsme dopadly a vám také krásný den papa :-)

Ahojky,
taky jsem měla divokou noc, kolem půlnoci mě vzbudila bolest bříška, hodně silní poslíčci, bříško mi tvrdlo a povolovalo asi hodinu v kuse, malej se tam mlel, diskotéka hadr, taky se občas pěkně našponoval až jsem myslela, že se zblázním. No už jsem myslela, že zavolám sanitku a pojedu. Opět jsem totiž byla sama doma, takže strach obrovský, tlak někde na vrchu, no děs. Ale dala jsem si vanu a kolem jedné usnula. Dneska mám taky kontrolu, tak to Mudr pěkně povyprávím,ať vím, jestli se něco děje nebo ne. Ale řeknu ti, než toto znova zažít, to už chci radši rodit, i když máme ještě 16 dní do termínu. Holka já vím jak ti je, s těma pohybama, taky jsem někdy neklidná když sebou malý nemele,ale pak začne řádit a už je mi hned líp, taky se o něj budu bát celý život, jsou to naše největší poklady!
Měj krásný den a ať kontrolka dopadne co nejlépe!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky