1,5 roku stare dite- v noci jeste pijeme pres dudlik a pres den pres pitko

02.03.2011

Davate mlicko pres pitko nebo dudlik?A kolik vypijete mlicka pres den a vubec mlecnych vyrobku a jakych?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No my to mame podobne vse z pitka nebo lahvi typu Jupik,ale mlicko z lahve. Mliko 2x denne po 240 ml, takze pul litru, dalo by se tak srovnat, ze nahradi i ten jogurt,ze? Celkem me stve,ze jogurty zacala po roce odmitat,ale co nadelam, ja je taky nejim. Nechce ani jogurtove mlecka.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja nejsem zastancem odstaveni ditete od mleka,protoze to rikaji tabulky, nejak se ridim materskym instinktem a i kdyz mi kazdy rikal, ze dite je uz na mliku zavisle, tak ja jsem byla tak nejak presvedcena, ze ho potrebuje a doktorka mi to potvrdila a vlastne se mi to potvrdilo i v praxi. Kasi a jogurt mi bohuzel v roce a pul zacala odmitat a ted uz zlobi i s obedem (doufam,ze ji to prejde), tak to nahrazuji alespon syrky. Pitko take pouzivame uz od pul roku,ale nanoc jsem ji davala flasku s dudlikem a s brcka take pijeme tak od roka, kdyz je nejake to zdrave Toma frucko. Ale porad prevazuje pitko. :a:

Musim si tady poznacit, ze mala sama prestala v noci pit pres dudlik / takze zadne vyrvani ditete,az se to odnauci, ale sama prestala, proste to uz asi nepotrebujeme a mlicko pijeme pred spanim a rano.

Ahoj, tak my přes dudlík nikdy nepili, malá si od půl roku zvykla na cucátka z aventu a ty postupně měníme s věkem. Jinak pije normálně z lahví s cucátkem co jsou v nich džusy pro děti. Z hrnku pije když jí ho držíme, má s krtečkem tak ten má moc ráda a vyžaduje ho. Párkrát už ho nestřeženě ukradla a napila se sama, pokud není moc plný ani se nepolije :) Mlíko pije buď polotučné nebo má moc ráda acidofily a jogurtové nápoje - když má chuť vypije i celé za den. Má na něj flašku s brčkem z Avonu s Ellou Ballerinou :) Jogurty baští hodně a sýry taky, spíš teď bojujem s ovocem to má nejradši v podobě přesnídávky :)

Ahojky tak muj malej má 22měs a mlíko pije ráno i večer přes dudlík,jinak ho nevypije a já to tedy neřeším jakmile se odstaví od mlíčka tak dudlíka na flaši nepotřebujem,vnoic mlíko nepije do roka :one: nemá dudlíka od 7měs a přes den pije od 11měs z pitka od jupíka nebo z ruzných flaší z pitkem nebo z hrnku,jinak mléčné výrobky jí jogurty ,kaše a pudinky od jisté doby nesnáší :€\€:

ahojky,náš má 19 měsíců,přes den pije z láhve od Kubíka,tudíž taky přes pítko,z hrnečku se napije,když mu ho držím.Mlíko pije z prsu,v noci nepije :) Mléčného má každé ráno jogurt 150 ml,2 x denně kojím a občas (tak cca 2x týdně) má večer mléčnou kaši.Jinak má normálně sýry občas,občas přes den jogurtový nápoj nebo kefír.

Je nám také 1,5 a přes den pijem přes pítko a večer a ráno,když má malá mlíko(vždy 270 ml) tak přes dudlík,jinak každý den jeden jogurt,někdy i dva,občas do lahvičky normální polotučné mlíko tak 50-100 ml,a pak třeba nějaký sýr na chleba nebo lučinu,někdy třeba do lahvičky ovocný nápoj(jako je třeba activie či dobrá máma),nevím kolik je správné,různě to střídáme.

Ahojky,
malýmu je 20 měs. a mlíko dáváme do flašky, přes den má taky flašku, ale zkoušíme i pítko. Ráno i večer vypije 180 ml UM a sní tak 2 jogurty denně :a:

Naše přes dudlík nikdy nepila, pijeme z hrnečku nebo z láhve od Rajce. S mléčnými výrobky jsme celkem na štíru. Má někdy jen jogurt (120-150g), v ideálním případě má ještě puding nebo mlíčko s kaší (tak 200g). Malinko mléčných výrobků mívá ještě v omáčce nebo na chlebu v podobě sýra... :)

tak natka má 1,5 roku a pije i přes den přes dudla stále, nechce se naučit na pítko :-/ a jinak má denně ráno jogurt tak 150-200gr a večer 220-240ml UM.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky