Takový typ - proč to nezkusit

02.03.2011

Všechny, které se snažíme o mimčo a nedaří se, se určitě schodneme na tom, že pro to, abychom otěhotněly jsme schopný udělat a vyzkoušet všechno. Našla jsem takovou blbost, no možná je to blbost, možná ne, budu to teprv zkoušet. Je to určení plodného dne dle datumu narození budoucí maminky. Tak vám to sem dávám, kdyby jste to chtěli vyzkoušet. Já to určitě zkusím. Tak hodně štěstíčka, ať to vyjde!!!
Tady je ten odkaz: http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php

Fakt nevim jak moc tohle brát vážně, ale jsem momentálně ve fázi, kdy jsem ochotna vyzkoušet úplně všechno :dance:

Tak nevim, jestli jsem to zadala nejak spatne, ale vychazi mi to presne na ms :) kdyztak mi poradte, jak to spravne vyplnit..ale vzdycky mi to vy pocitalo pulku ms :D

In reply to by prclinka

Tak to je zvláštní, ale fakt nevim v čem je zakopaný pes. Mně to teda do ms nevyšlo a kamarádky co si to dělaly taky, tak jim to taky do ms nevyšlo. Objevila jsem to jenom náhodně, jak se probírám různými radami a typy jak otěhotnět, takže opravdu nevím jak velký to má význam. Ale prý i datum narození budoucí matky má přitom určitý význam. No, zadala jsem datum svého narození a zhruba přibližný čas kdy jsem se narodila a odklikla, nic víc. A máš pravidelnou ms?

a hned v březnu mi to dalo termín vycházející na 15 DC, což by odpovídalo teoretické ovulce, zajímavé :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka