Jedno skvělé ráno

28.03.2008

Marek srazil srnku. On je v pořádku, ale autíčko veze rovnou do servisu. Ale až odpoledne. Ještě že se nestalo nic jemu.

Božooooooo!Ještě že se jemu nic nestalo,ale tu srnku měl vzít,ušetřili byste :s: Co o víkendu? :dance:

In reply to by jituška

Ještě nevím, co o víkendu. Chtěli jsme jet na veletrh do Brna, nebo k Márovým rodičům do Prahy. No a nepojedem nikam :s:
Chtěli jsme v Brně okounout kočárky a věcičky pro mimča a místo nového kočáru bude asi nový nárazník na autě :s:

In reply to by jituška

Jituško, máme ještě kočárek po Natálce - Copart. Je docela hezkej. Tak si spíchnu aspoň novou peřinku :s:
Já Ti ani nevím, jestli je to jiné. Někdy mi to přijde naprosto stejné, nekdy úplně jiné. Ale bříško mám rozhodně větši. Ale to může být taky " únavou materiálu" :s:

je dobře že se mu nic nestalo ještě že tak
jinak alespoň máte co k obědu pokud mu neutekla do lesa :s:

No teda, hlavně že je v pořádku. Já ještě nic nesrazila, a snad se to ani nestane ... no vlastně jak když nemáme auto :s: a kočárem takovou rychlost asi nevyvinu :s:

In reply to by Boža

do servisu :s: Tak to je fajn, že je to v pořádku. Mě čeká poradna ve čtvrtek a už to mám i s monitorem, blíží se mi to. Ráno jsem zase poslouchala srdíčko stetoskopem, to je vždycky fuška to najít... A zrovna má být o víkendu pěkně, by jste měli pěný výlet :)

In reply to by Boža

to jo, teplo teploučko, ale zase to má pak trošku spadnout :( To se snad těší všichni až bude mrňous doma...
Takj sem dosnídala, tak půjdu něco udělat, nebo tady strávím dopoledne, ne že bych nechtěla, ale práce mám jak na kostele :s: Tak se měj krásně, užijte si víkend i když bez srnčího guláše ;) Páááá :k:

Ahojky, tak to je síla, ještěže se mu nic nestalo, to prý bývá i problém...uf..buď ráda..auto blbé, ale co je to proti zdraví, že!! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Srnka byla prý pěkně pomlácená. A zůstala tam :s: My přišli o nárazník.... Já už jednou kdysi srazila srnu. Naběhla mi na bok auta. A pak jsem srazila na dálnici divočáka v nějakých 130 km/h. Rána jako hrom to byla pokaždý. Poprvé jsem přišla jen o světlo a podruhé jsem měla na autě škodu za 90 tis.
to měla kamarádka štěstí. Auto vem čert, hlavně že se nestane nic lidičkám

Tak hlavně, že je Marek v pořádku. Auto se spraví - s nim by to mohlo být už horší. Jj, srnka je lepší v guláši než na silnici.

In reply to by Boža

No ty krá... tak to je zase ale chudinka. Ale pořád lepší, než kdyby byla třeba zraněná a ještě mu pod autem brečela. Toho se bojim já, že když srazim nějaký zvíře, že mi tam bude brečet bolestí. fujky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky