Bolesti a teď hlenová zátka

02.03.2011

Ahoj tetičky ...
tak od včerejšího večera mám bolesti. Měla jsem je po tom HAMILTONU, ale to bylo takové jako bych to měla dostat a zároveň jsem jeszdila na kole nebo na koni 14dní v kuse .. a ve 20:43 přilšli asi kontrakce. Nevím... bolelo to ale nebylo to úplně šílený. Po dvaceti minutách znovu ... tak jsem začala časy psát. No pravidelné to nebylo. Šla jsem do sprchy. A po ní to přešlo. Šli jsme s Michalem spát a mě vzbudila další bolest ve 22:37, ale zaspala jsem to. V půl jedné další ... a od té doby nic. Ráno jsem se probudila s bolestí jako bych to měla dostat, ale pak to přešlo.
No a teď jsem šla na záchod a asi mi odešla část hlenové zátky (i když nevím kolik by jí mělo být ;) ) ... tak snad se to vážně rozjede ;)!!!
Krásný den ... :€s€:

Jsme zpět holky :00:
Všem vám moc moc děkuju za podporu a za úžasný komentáře!! Horzně jste mě potěšily !!
Monitor dopadl dobře, už tam byly i najaké slabé kontrakce, ale nic extra. Tak jsem tam doktorkám (byly tam dvě) řekla že mi včera dr udělala Hamiltona a že jsem měla včera bolesti a dnes mi odešla hlenovka. Tak ta jedna říkala, že v pátek to kdyžtak zkusíme znova kdyby se to nerozjelo .. Jůů to je představa. Jestli mi to udělá znova, tak to už si mě tam musej nechat, protože to už nebudu vůbec moct chodit .. :00: :s:
Tak a teď jdu přečíst nové články od vás a pak jdu dělat hají .. jsem absolutně KO !! :a:

Jen si jdi hajnout:-)Je to fajn a důležité před porodem.Hamilton je nepříjemný ale zkus se stím zžít a říct si že to nebólí a že to nic není, hodně ti to potom pomůže do porodu.A ěř že už to brzy bude:-) :c: :one: Porod je to ten nejkrásnější pocit co člověk může zažít :D :one: :a: :h: Když mě malou dali na bříško po porodu ukápla mě slzička a manžel byl strašně moc dojatý když viděl vlásky, nikdy jsem ho neviděla tak na měkko a mě to dodalo sílu porodit malou.Bylo to moc krásný :c: :a:

....tak to je škoda :\/: , co se dá dělat...
já jdu na kontrolu zítra a dr. mi asi taky bude dělat Hamiltona, tak jsem zvědavá na sebe potom... :s:

tak zpět doma:-)
tak tebe to čeká už v pátek, pokud se nic nebude dít.
to mě až zase v úterý. no jsem zvědavá, který to vypukne dřív po tom Hamiltnu, nebo zda nás nějaká další čekatelka předběhne i bez Hamiltna.
já jdu taky hajat, nějak se mi nechce vůbec nic jinýho.
tak pohlaď bříško a kdyby cokoliv, tak piš :a:

Wooow, Šari, držte se, myslíme na Vás a porodit musíš, když se Tě tipovala na jednu z prvních kandidátek k porodu.. :)

Ahoj Sarah :-)
Žeeeeeeeeeeebyyyyyyyyyyyy??? Tybrďo, tak snad už je to konečně tady a budeš další mamuška :-)
Teda ty březňátka nás snad fakt slyšela, zadeklovala se a od včerejška kopou nory ven :-)
Takže tfuj tfuj ať je všechno tak, jak má být, držíme s Nelinkou pěstičky :-) :h: :k: :h:

teda holkýýýýý,.....vy jste ten začátek března vzaly fakt útokem.......tak držíme pěsti ať je vše rychlé,klidné a co nejmíň bolestivé......myslíme na vás!! :one: :k:

krásné :€s€: :€s€: :€s€: ráno Šári, takhle to vypadalo i u nás, ale přeju ti, at ti to už výjde a máš Elišku už u sebe :one: :one: :one:

že by opravdu další březňátko se pomalu ale jistě dralo na svět?
pak určitě napiš, pokud tě pustí ještě domů:-)
já po včerejším hamiltnu měla nějaké bolesti odpolko, ale pak už klid a je i dnes, nic se zatím neděje.
a to jsem byla přesvědčená, že se to na tuty rozjede.
každopádně držím moc moc palečky a Elinku brzo v náručí.

Ahoj Šárko,
teda v našem klubíku se čekalo na 1. březen a teď se to krásně rozjíždí :C]]: Mě ráno taky bolelo břicho jako při MS, až mě to vzbudilo ze spaní :€\€: Ale už dobrý. Přitom už bych brala, kdyby to přišlo, ale to bych Vás všechny moc předběhla :€):
Tak kdyby něco, informuj nás, ať na Tebe můžeme myslet :k:
Hezký :€s€: den.

Tak si myslím, že brzy Vás bude o jednoho víc... :-)
Mě sice hlenovka odešla asi týden před porodem, ale když k tomu máš už takové bolesti, myslím, že miminko bude u Vás co nevidět! :-)
Ať vše dopadne dobře, jste všichni zdraví a porod ať bolí co možná nejmíň a rychle uteče.
papa

Ahojky,tak at se to rozjede a máš brzo Elišku u sebe :girl: :) .Já vám tak závidím že se něco děje. ;) Držím palečky piškotek :€s€:

Ahojda mě vypadla hlenová zátka ráno a v noci jsem jela do porodnice a ráno porodila :D ale měla jsem kontrakce už od rána a v noci už pravidelné, tak ať brzy se vám cvrček narodí :c: :one: a jestli můžu poradit spi a spi a jen už odpočívej budeš potřebovat sílu na porod a hlavně na miminko , budeš hodně vyčerpaná.Mě to naordinoval doktor a ještě že jsem poslechla :///: :s: :a:

In reply to by Namba

Ahoj Nambi .. :)
Děkuju ... tak snad se to povede i nám. Je fakt že bohužel odpočívat nemůžu, Jedu na desátou do porodnice na monitor. Tak uvidíme, třeba tam už zůstanu .. :D
Měj se krásně a děkuji za příspěvek .. :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka