NÁŠ MĚSÍC

01.03.2011

Dobre rano vsem breznandam a pupikum,tak uz je to tady,po dlouhych tydnech je tady konecne nas mesic,a snim uz jen cekani na ty nase prdelky,tak bych vam vsem chtela poprat hodne stesticka u porodu,at jsou rychle,bez komplikaci a at vsechny mate krasna a hlavne zdrava miminka :o) A ted se vas zeptam,taky vas vsechno tak boli,hlavne po ranu? :-D

Ahoj holky,
konečně tu máme březen a můžeme se na to vrhnout :C]]: Doufám, že i nás nás všechny čekají rychlý porody, jako byly doteď u holek, co nám utekly k únorčátkům :€p€: Teď se to tu rozjede, že se budeme divit :€):
Jinak mi tu s Vámi bylo moc hezky, doufám, že budu mít čas sem chodit, ikdyž budu mít mimčo doma - protože teď jsem na těchto webovkách závislá :s: A doufám, že sem budete chodit i VY :€s€:
Jinak mě nijak extra nic nebolí, sem tam mě někde píchne, ale pořád to jde. Takže doufám, že nebudu nakonec patřit k dubňátkům :€Ss€:
Tak Vám přeju krásný a zdravý miminka, rychlý porody a žádný poporodní deprese... :k:
Můžete mi někdo poslat do osobky číslo na mobil, komu můžu dát vědět, až se :||): :C]]: ? Mějte se krásně sluníčkově, kočky :a:

ajojík pusenky moje březnové,tak vás taky vítám v novém KRÁÁÁSNÉM a hlavně NAŠEM měsíci a gratuluju těm co to dofuněli až sem!!(samozřejmě gratuluji i těm které to sem nedofuněli,nejdůležitější totiž je mít ty uzlíčky zdravé u sebe!! :)) tak jsem zvědavá,která nám to odstartuje!já doufám,že ten náš čipera ještě aspoň do pátku vydrží,vypadla mi totiž přední korunka,takže vypadám jako čarodějnice,tak aby to naše bobátko malé nechytlo nějaký šok kdybych se na něho usmála bez zubu!! :s: ve čtvrtek v 11hod si jdu na nový zoubek,tak pak už můžeme klidně rodit o 106!ale máme ještě 3týdny do 1.termínku,tak snad to ještě aspoň týden vydrží,ve čtvrtek máme další KO a druhé ozvičky a od příštího týdne už rizikovka v nemocnici.....tak vám děvčata přeji rychlé,bezbolestné a klidné porody,bobátkům hlavně zdravíčko a spoustu sil na příchod a užívejte si posledních minut,hodin,dnů a týdnů těhotenství,za chvilku nás čeká totiž nová etapa života v rolích matky......pro některé z nás samozřejmě už po víckráté.....takže porodům zdar a hlavně o sobě nezapomeňte dávat vědět!!! :one: :) ....jo a taky mně bolí úúúúúplně všechno...hlavně teda ta chcalena,no fůůůj!!! :€[€: :C]]:

Ahoj berušky,
taky jsem se dnes s tím pocitem probudila a napsala na FB, že můžem začít pěkně olficiálně rodit :-)
My jsme dnes vkročily do 39.tt a máme to 13 dní do termínku :€O: :||):
Na KO jdeme místo středy až v pátek, paní :*8*: má asi dovolenou nebo co...
Jinak po ránu nás bolí celá kača, oteklý nohy, páteř, kyčle a za krkem, od toho, jak spím divně zkroucená :? :€\€:
Teď jsme si daly s :cat: mojí snídaňku :§: :a\|: a koukáme na telku...Zatopíme v krbíku, protože nám leze zima do baráku,,, :€z€:
Mějte krásný den, opatrujte se a pohlaďte :€O: :€O: :€O: :h: :h: :h: :k: :k: :k:

holky,tak už je to tady :one: Teď už když tak nebudeme přeběhlíci,ale poctivá březňátka :one: A víte co,jakoby to ta naše holka cítila taky.Začíná mě v břiše dělat pěkný alotria :-) Tak uvidíme ,jaké datumy si ty naše děti nakonec vyberou,hlavně,že už je BŘEZEN!!!!!

ahj holčinky, s tím samým jsem se dnes budila, že nadešel NÁŠ MĚSÍC BŘEZEN a že se začnou :||): líhnout :) věřím, že to všechny budeme mít relativně v pohodě a v náručí krásná, zdravá miminka.
my jsme dnes 39+0, máme přesně týden do termínu.
kontrola mě čeká za 2 a půl hodinky a k tomu Hamilton.
pak napíšu, jak jsme dopadli.
jinak taky mě bolí všechno, nejvíc spodek.
pohlaďte bříšenka a rození 3x zdar!!! :s:
jo a krásný sluníčkový den všem :a:

Ahojky těhulky :) ,tak začal dneškem náš měsíc březnátek :cc): .Uteklo to tak rychle ;) .Už jsou některé maminky a mají své drobečky doma a nás to čeká :||): :cc): .Mě po ránu bolí pěkně dole a ta kolébavá chůze je opravdu legrační :s: připadám si jak tučnák.Včera jsem byla na monitoru a v pořádku jen bílkovina v moči .Tlak 100/80.Nepřibrala jsem ani deko za 14dnů.Příští týden 37+1 naposledy moje doktorka a pak nástup kontroly porodnice :) V pondělí ozvy,sono a prohlídka.Musím se přiznat že i když jsem 3x rodila začínám mít strach ;) :s: .Přeji vám taky holky rychlý porody ,krásná miminka a taky hodně sluníčka :€s€: piškotek

březen je tady :one:

Jako Ivanka Vám všem držím palce ať jde všechno tak jak má a pěkně hladce :kiss:

U mě se bolesti střídají ale ve směs mě nic nebolí. Dnes jsem 37+0tt, zítra na KO k dr. ve čt na monitor...tak jsem zvědavá co se dozvím....

Nudit se nějak nestíhám, jak dělám tu autoškolu...tak je to docela mazec, instruktor chce abych šla ke zkoušce 9.3. tak to honíme jak můžeme. Včera jsem jel 4h. v kuse :bulva: no nevím, nepřijdu si že by mi to nějak šlo, tak uvidíme. Do toho jsme byli včera v Ikee pro žaluzky do ložnice aby nás moc nebudilo slunko, pak na skok u tchýně, jízdy...přišla jsem v 18h. a úplně hotová v půl devátý usnula,ani nevím, zda mě bolelo bříško jak jsem spala tvrdě :€h:

Dneska mě to čeká od deseti, do poledne mám o zábavu vystaráno, pak si na chvíli lehnu a šup se učit :bulva:

Docela bych už to měla za sebou ať mám taky klid...tak\ bych hledala k porodu a tak :€m: ale mámee jšetě čas, tak uvidíme,ale zase jak říkala o tý zralý placentě...No necháme se překvapit...

Mějte holčiny pěkný první březnový den (já ho nastartovala jogurtovejma lívancema,co jsem si udělala k snídani) a opatrujte se :heart:

In reply to by MirunkaT

To je krasny,i ja jsem dnes 37+0. A stou autoskolou te obdivuju,ja se autu ted vyhejbam jak cert krize,jsem mrnava,takze musim bejt nalepena na volantu a do toho pupik,takze volantem nemuzu poradne tocit...:-D me dnes ceka kontrola a monitor tak jsem zas nedockava,protoze ta nase prdola se nece monitorovat a to je sranda:-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka