nechci plašit...ale...:-)

01.03.2011

ahojky holčičky,

tak jak už vyplývá z nadpisu.... :s: sakra co to je? je to plodovka? v 10:48 ze mě vyteklo cosi-docela dost,ale na plodovku se mě to zdálo málo....malinko mě pobolívá bříško,ale nic strašnýho.... :00: no a teče si to tak jako pomalinku dál... :s: tak já nevím....budu čekat na to bříško.... :€): :€): :€): no radši sem zavolala taťkovi (dědovi) ať si přijede pro hafíka a mamce,že s ní teda na ten oběd nepůjdu.... :hu: což je škoda.... :s: :s: :s:

..tak ať ti ho přinese domů!! :s: ....no tak to vypadá,že to budeš přece jen ty,padají na fb tipy která z nás bude mít první březňátko a většina nás tipuje tebe,takže asi nezklameš,...super!!no,...každopádně na vás myslíme a přejeme rychlý a bezbolestný porod!! :one: :)

ahoj,podle mě to je plodovka,mě taky tak pomalinku průběžně odtékala,jeť do porodnice ať nechytí mimčo infekci.mě odtekla v pět ráno,o půl sedmé jsme byli v nemocnici a ve 13.49hod. byla Terezka na světě:)

tak holky....já mám času spousty.... :///: sjedu se optat sestřičky na naší gyndě.... :s: :s: :s: mám sebou intimku....tak a´t v porodce neplaším....mě totiž nic nebolí :|€|:

tý jo :\x: tak utíkej do porodky, nám říkali že jak začne téct plodovka at si zbalíme poseldní věci a v klidu dojedem, tak do hodinky, oni už zjistí jeslti je to plodovka. Hlavně nám dej pak vědět co a jak :s: a kdyby jo, tak přejeme rychlý porod :\x:

No řekla bych, že plodovka odtéká :)) tak bych zajela do porodky :) Budete asi první brezňátko a ještě máte dneska tak krásně :))) Siaaara

wow :) tak asi jedte Radus:) :one: ze byste byly s anetkou prvni?? No prejeme vam to! Jupiiii - hodne stesticka at vam to dobre dopadne tfujtfujtfuj :qu: a hned pak pisni!

no to vypadá na plodovou vodu...ta může téct celou první dobu porodní..tééda tak určitě dej vědět, třeba to stihneš ještě dnes a 1.3. žeby první skutečné březňátko??Už se těším na další zprávičky .. drž se a pokud to vážně přišlo, tak hodně štěstíčka a rychlý pohodový porod...

Ahoj,
takže přeci jenom 1. adept na březňátko :€p€: Tak ať už je to ONO, ať to máš případně rychle za sebou a Anetku brzy u sebe :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky