v 11 měs odmítá UM, co dál?

01.03.2011

holky,
co mám dělat? Kluk má 11 měs, v 6 měs se odstavil sám, do teď mi pil UM,a 14 dnů zpět začal odmítat um, to do něj nedostanu ani různýma fintama, ani do toho zamíchat kaši. Mléčné kaše to většinou sní pár lžiček nebo nic... ach jo. sní mi teda velký lipánek, ale jogurt už nechce. na tak malý dítě mi připadne málo těch mléčných věcí. nemáte někdo radu nebo zkušenost?
díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:
irena1111

Ahoj my meli takovej protest kolem devateho mesice, zkus to mlicko ochutit Frapkem, u nas to zabralo, ted je nam 15 mesicu a mala ho pije porad ale jen ochucene, kdyz to zkusim dat samotne tak nechce

In reply to by irena1111

Ahoj, díky za tip. Ale u nás je problém ten, že jak uvidí lahvičku, do které dáváme mlíčko, už se cuká, ani neochutná. ani když ho oblbnu a dám mu mlíčko do hrníčku, tak čuchne a hned ví, že to mlíčko je. a je jedno, jestli je to hami neochuc nebo ochucený sunárek...:-((

Ahojky malá měla touhle dobou taky krizy.Všehno mi odmitala a ani lipánky nejedla.mě nezbylo nic jiného než vzít tu dávkovačku z třeba panadolu a nabírat mléko do ní a jí to stříkat přímo do pusinky.Teď je jí 2,5 a bez umělého mléka by nešla spát.To se vykoupe a křičí že chce mléko :-))Ani nepotřebuje žádná ochucená jen vydrž a on zase začne.

In reply to by Mystaro

ahoj, tak radíš nevzdávat to? já už takhle bojuju 3.týden, vyzkoušela sjem i místo hami mléčka ochucený sunar od 1roku. Jestli nic jiného nezbude, tak to zkusím jako ty, ale bojím se, že tím bych mu to jen víc znechutila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka