velikosti nožiček miminek při kupování "botiček"

01.03.2011

Ahoj holky, prosím Vás,

chtěla bych na léto, až bude malé třeba půl roku, pořídit botičky do kočárku. Ale absolutně netuším, podle čeho se řídit při nakupování?
Jak poznám kolikátky koupit? Jak má velikou nožičku? Dívala jsem se, že jsou někde udávaná čísla v cm - to mám malé nožku změřit metrem? :-)
Asi jsem hloupá, ale nikdy se mě na to nenapadlo nikoho ptát a tak bych to chtěla teď zkusit u Vás. :-)
Hezký den!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, určitě nejsi hloupá, nikdo nevíme všechno. :-) s opravdovskými botičkami bych počkala až na to, kdy bude malá chodit. koupila bych slabé capáčky, aby se jí nepotily nožky. obouvání si ještě užiješ dost a dost. :s:

ahoj, tak určitě bych půl ročnímu dítěti nekupovala klasické botičky. Spíš bych kopila jen capáčky. Nejlepší je změřit stélku botičky/capáčků. Změříš vnitřní stranu botiček/capáčku a také změříš chodidlo dítěte. Je dobré, aby botičky/capáčky byli o půl čísla větší než je chodidlo.

Ahoj, tak co já vím, tak v cm se udává velikost nožičky většinou pro capáčky, když děti ještě nechodí, nebo je uvedena velikost v měsících (6-12m). Taky jsem malému měřila nožičku metrem ;) No a pro první chodící botičky jsem malou vzala do obuvi, tam mají to speciální měřidlo a bylo a paní taky poradila. Je nejlepší to vyzkoušet a pokud budeš kupovat přes net, tak změřit v cm a poptat se taky na cm. Terka

In reply to by Terka Z.

jj, nejraděj bych kupovala po internetu - přeci jen mi přijde větší výběr. Bude se to týkat doby, kdy malá bude už bez fusaku a bez kombinézky, takže asi tak květen. Neumim si to představit, kdy už nebude ani jednoho potřeba - pořád se strašně bojim, že mi vystydne.
Takže budem měřit metrem... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka