kouzelný hrneček Avent - pasuje na něj savička Avent?

01.03.2011

ahoj holky. Pro malou máme od malička flašky NUK. Jenže mi teď začala dělat to, že si tu savičku otočí opačně a pak se zakuckává, pije pomalu a nakonec u toho usne. Tak jsem přemýšlela, že ji koupím jinou. Máme doma po neteřích 2hrníčky Avent magic cup, tak jsem přemýšlela, jestli na něj jde nasadit savička Avent co je na mléko a nemusela bych kupovat novou flašku. Nevíte, jestli to pasuje?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak jsem koupila savičku a malá ji v pohodě vzala. Jen ještě prosím o radu. Když jsem mléko protřepávala, připadalo mi, že z lahvičky teče. Mám jen lahvičku, držadla, závit a tu savičku. Nepatří tam ještě něco? Na Avent stránkách píšou něco o redukčním krožku. Cituji : Redukční kroužek nelze zakoupit jako náhradní díl. Kde by ten kroužek měl být? Jak jsem psala - kouzelné hrnečky jsou po ségřiných dvojčatech a možná tam něco chybí.. zítra ale asi koupím celou novou láhev. Jen jsem chtěla vědět, jestli to neteče právě kvůli tomu

In reply to by Marcelii

A je ta savička dvoudílná - jako ta část s dudlem nebo násoskou a pod tím sundatelný gumový průhledný kroužek? Pokud ano, tak zkus obojí zvlášt vysušit a znova nasadit. Pak už to téct snad nemůže.

In reply to by Andí

žádný kroužek tam nemám. Koupila jsem jen samostatnou savičku a v tom hrnečku ty kroužky asi chybí. Tak už vím,kde se stala chyba. Dnes koupím celou novou flašku. Jo a z jaké savičky ti dítko pije? Malá má 14měs, koupila jsem ji savičku od 6měs se 4dirkama a připadá mi, že to má hned vypité, tak nevím, jestli nekoupit o něco menší... Poraď prosím

In reply to by Marcelii

Nevím, možná jsem se nějak zamotala v pojmech, každopádně jsem mluvila celou dobu o těch "hubičkách", které mají pod sebou ten průhledný kroužek. Malá měla do půl roku ten dudlík - začínala na jedničce a postupně jsme přecházeli na dvojku a na trojku (s tím větším průtokem), ke čtverce už jsme se tuším nedobrali :-)
V půl roce přešla na tuto hubičku:
http://dudliky.heureka.cz/avent-hubicka-s-ventilem-od-6mesicu-mekka-2ks…
V roce jsme koupili ty zelené:
http://dudliky.heureka.cz/avent-hubicka-s-ventilem-od-12mesicu-tvrda-2k…
A v roce a půl žluté:
http://dudliky.heureka.cz/avent-hubicka-s-ventilem-od-18mesicu-sport-2k…
A z těch pije doteď (má 2 roky), takže víceméně jsme to kupovali tak, jak je tam uvedeno. Ale je fakt, že znám děti, co ještě v roce a půl pijí z toho dudlíku pro mimina. Takže asi záleží, jak je tvoje malá zvyklá :-)

In reply to by Andí

no malá není kojená, je od mala na flašce a ty hubičky mi nechce přijmout. Má různé hrníčky, ne jen od Aventu a na nic. a jlikož mi flašku (s dudlíkem) od NUKu začala obracet a zakuckávat se, musela jsem koupit Avent, kde je ten dudlík kulatý. Ona snad od té flašky přejde až ke klasickému hrnečku...

Jj, na ty kouzelné hrnečky (jakékoliv - malé, velké, s obrázkem) jde nasadit jakákoliv savička Avent - s dudlíkem, pro 12m dítě i pro 18m. Všechno máme odzkoušeno :-)

In reply to by Andí

super, to jsem fakt ráda. Ségře holky z těch hrníčků nepily a malá mi ho taky odmítá. Jen ho kouše a pak to teče. Jsem ráda, že je využijeme s novou savičkou. Snad si na ni malá zvykne. S tím nukem mě fakt štve. Je to ta tvarovaná savička a když to otočí, tak jí to vlastně teče na jazyk :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka