Brno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.02.2011

Holky jste tu nektera z brna?ja se sem pristehovala a nikoho tu neznam :-( muj chlap dela z domu tak jsme spolu 24 hodin denne,ven se neda moc chodit,tak bych se chtela seznamit s nejakou mamcou,budouci mamcou ci snazilkou :-) jsemz veveří,ale je jedno odkud by kdo byl-Uz potrebuji normalni kontakt..Jinak je mi 21 mám 8 měsíčního Danečka a sem sice trochu trhla ale jinak myslim celkem v pohode tak pisnete pokud byste nekdo chtel :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj..já jsem ž Jundrova a mám 12m. holčičku :-) ... ráde se sejdu s tebou ale i s ostatníma holkama z brna :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesměrovalo se to na Facebook - skupina Brňačky mamky :k:
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by MarkétaT

:)) Aha,tak super,děkuju za typ :-)) Hned zítra začnu :) Konečně jsem se doležela s antibiotikama,tak už se může s malým ven, už se těším,protože ještě chvíli a už by mi doma hráblo :-) Jenže právě nikdoho neznám takhle s dítkem a když,tak kamošky,co se už dávno odstěhovaly... :-)

Ahojky :) já jsem taky z Brna z Nového Lískovce :) je mi 24 a v srpnu čekáme prvního mimouška :) takže kdybys chtěla tak se klidně ozvi ;)

Tak já jsem také z Brna...z Řečkovic....čekám svoje první mimi a jelikož mi maminka zakázala pracovat tak se hryžu nudou :-) je mi 23 a mám zajímavej zvěřinec za kterým se dá vyrazit na hezkou procházku :-)

Ahojky. To jsme kousek od sebe ;-)
Bydlím na Lidické, mám dvouletou holčinu a na Veveří chodíme k pediatrovi ;-)

Ahoj, taky jsem z brna. Bydlím ve starém lískovci,je mi 22 a mám 22m chlapečka Davídka a v září čekáme další miminko :) tak kdyby jsi chtěla klidně napiš :) radka :)

In reply to by Barče

Hele, hele... teta... :-)
A jak se vede? Manžel vyléčen z chřipky, Marcelka též vyléčena z chřipka a já jsem onemocněla střevní chřipkou, dneska jsem byla u doktorky - 2 dny horečky, dneska dobrý, jinak 3 dny ze mě teče jen voda a snesu jenom suchej rohlík, eventuelně čaj nebo sirup s vodou. Jinak nic. 3 dny totální odvodňovací kúry a dole už 3,5 kila. Těším se, až se zase budu moct pořádně najíst!! Ale jinak dobrý, aspoň že už nemám ty horečky, co jsem měla teď dva dny.
Maci pojede zítra odpoledne k babi a dědovi do Brna, poprvé bude u nich spát sama bez nás a vrátí se až v neděli odpoledne :-) Po 14 dnech doma bude mít konečně změnu prostředí a vypadne z našeho zabacileného bytu. A já už se taky těším ven. Antibiotika jsem naštěstí nedostala, ani Maci nemusela, jenom manžel. Snad už máme odstonáno.
A co ty a Sonička, dobrý? Pak se zase domluvíme na rande, až budu zdravá.
Markéta s Marcelkou :k:

Ahojda, vítej :k: Já jsem rodilá Brňačka, sice už v Brně 8 let nebydlím, ale jsem kousek... v Mokré :-) Mám holčičku 2 roky a 2 měsíce :-) Jinak, co jsou tu holky z Brna, tak např. Leian (Andrea), Barče a víc si teď nevzpomenu, já tady stejně nejvíc plkám s holkama prosincovkama 2008 a pak v nezávislé drbárně u gterezy :-)
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky